Mrvmmm
Mrvmmm burası özgür bi platform hanımefendi isteyen istediğini saygı çerçevesinde yazabilir bu bir
Çok haklısınız, sezaryen tercih edenlere kendi fikrimi vermek hariç hiç bir zaman aksi olarak karışmadım, hele dalgacı şeklinde hiç yaklaşmadım.
Ama siz doğal bir olayı savunanları, ve sezaryenin zorunlu bir müdahale olduğu gerçeğini ifade edenleri dalgaya aldınız bu saygısızlıktır, özgürlüğüme siz karıştınız.
Mrvmmm herkez sezeryan oluyor kimisi zorunlu
Sezaryen benim çok büyük nimettir, sadece bu yazımda değil heryerde belirtirim. Kurtarıcı olarak bakarım.
Ve de travma gibi zor bir normal dogumum olmuştur.
Buna rağmen sezaryeni tutup normal doğumu dışlamam, dalgaya almam, sezaryeni ve isteyenleri almadığım gibi. Ama zorunlu müdahale olduğunu kabul ederim ve savunurum. Çünkü duymak istemeseniz de gerçek bu. Buda benim söz özgürlüğüm olsun.
Sizle benim aramdaki fark çok büyük bu yüzden.
Mrvmmm konuları paylaşıp tartışabiliyoruz burda onu bi öğrenin önce
Burada fikir alış verişini gayet saygılı yürütmeye çalışıyorum, kimsenin fikrini aşağı almadım, sizin Aksinize. O yüzden ne yapacağımı siz öğretmeyin lütfen.
“üslubumu bozarsam size yazık olur”
“Türkçe sözlük kelimelerinizi kendinize saklayın”
“kimse sizden akıl alacak değil”
Yazınızdan suçluluk psikolojisi anlaşılıyor zaten. Kendinizin de hata yaptığınızı anladınız benim üstümden anlatıyorsunuz.
Ama yinede uygunsuz yorumunuza celallenip size celalli cevap verdiğim için özür dilerim. Seviyeli durmam gerekirdi.
Selametle.