Btlgndz Selamün aleyküm kızlar yeni hamileyim 3 4 haftalık düşük tehlikem var ayaklarımda da aşırı üşüme var çok üşüyorum bir tane kızım var onda böyle olmamıştı cinsiyete bağlıyorlar sizcede öyle mi
zeynozey Btlgndz oğlumda ilk aylar çok üşüyodum bende ☺️ kızımda olmadı hiç aynı zamanlara geldi hamileliklerim
Civciv_ Btlgndz Çok saçma bi hurafe🤦♀️ayak üşümem hamile olduğumdan beri var ve bebeğim kız. Kişiden kişiye değişen bi durum saçma sapan hurafelere bu kadar kulak asmayın ya
lllllaliyeva Btlgndz ben de internetden okudum bu bilgiyi. Hamileliyimin başından beri çok üşüyorum, normalde hiç üşümezdim. Ama cinsiyet daha belli değil
Bebegim3444 Btlgndz arkadaşım üşüyor erkek ben yanıyorum benmde erkek. Alakası yok onunla bünye ile alakalı.
Minikperi Btlgndz sizin vücudunuzda gerçekleşen hiçbir durumun cinsiyetle bir alakası olamaz. Bilimsel olarak imkansız. Çocuğunuzun pipisinin olup olmamasıyla sizin vücudunuzdaki kan akışının, hormonlarınızın yükselişi vb durumların alakası yok.
aslanprenses_ Btlgndz herkes bilim insanı oldu 😂 bence böyle şeylere takma bir kaç tane kitap oku. Hamileliğini daha rahat geçireceksin öyle böyle saçma şeyleri kafana takmazsın 🥰
Hasretbsra02 Kızımla oğlumda hemen hemen aynı aylar hamile kaldım. Oğlumda aşırı üşüyorum kızımda asla üşüme hissetmedim ama bnce kişiden kişiye değişiyor bu