Halin Kızlar 8+3 haftalık hamileyim. 6+2 de kalp atışını duydum her şey yolundaydı. O günden bugüne daha ultrasona girmedim. Fakat aklımda sürekli kötü düşünceler oluyor. Acaba bi sorun olmuş mudur her şey yolunda mıdır. En önemlisi kalbi durdu mu acaba gibi sürekli kötü düşünceler aklımı bulandırıyor. Kafama en çok taktığım kalbi durdu mu diye düşünmek. Çok üzülüyorum bu yüzden ne yapıcam bilemiyorum benim gibi olan var mı ☹️☹️
OgretmenSibellllllll Halin ilk aylar böyle oluyor daha çok küçük olduğu için telaş ediyor insan vücudunda da olup olmadığı belli olmadığı için. Ama dua et bol bol. İnan çok güçlüler tutunup büyüyorlar. 20. Haftadayim hala bende bazen telaslaniyorum. Annelik böyle bir şey galiba. Ayrıca ilk zamanlar ayda bir kontrol yeterli ve gerekli testleri zamanında yaptırmak. Gerisi takdiri ilahi. Umarım sıkıntısız ilerler. Eğer çok takıntı yapıyorsan mutlaka meşgale bul kendine boş durma o zaman da insanın aklına hep kötüler geliyor.
Rapunzel-25 Halin bende öyleyim keseyi görmedim daha kalp atışını duyar miyim duyduyktan sonra da acaba durur mu diye düşünüyorum hemen aklıma gelince güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum dua ediyorum inşallah kucagimiza alırız sağlıkla
mugeb123 Halin başından beri öyleydin sürekli kendi kendimi gaza getirip yalandan doktora gidiyordum kesin bişi oldu kesin kalbi durdu. Şuan 37 haftalık oldum hala arada o düşünceler aklımda yarım yarım saat hareket etmesin aklıma saçma saçma şeyler gelio 🤭çok normal o yüzden bir de benim gibi ilk gebelikse
kaderyucel Rapunzel-25 mugeb123 evet benimde ilk gebeliğim 29+4 ama aklımdan kötü düşünceler çıkmıyor
aslanprenses_ Halin kötü düşünmeyi bırak. Güzel güzel dua et. Aklına kötü şeyler geldikçe bildiğin duaları oku. Allah’a şükret. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. 34. Haftadayım hala bazı zamanlarda insanın aklına geliyor kötü şeyler ama hemen uzaklaşıyorum o düşüncelerden.
_Tazeanne Bende şu an öyleyim 10+3 haftalığım bir defa ultrasona girmiştim kendi kendime bişey oldu mu yaşıyor mu diyorum içim içimi yiyor pazartesi gidip göreceğim inşallah daha fazla bekleyemem Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın sağlıkla hayırla
Acoso Halin İlk aydan tutun da doğum anına kadar hatta sonrası hep bir kaygı oluyor çünkü annelik böyle huni takıp gezmek demek resmen 🥳😄 Hissettikleriniz normal 🌸
Bebisbg34 Halin 17 haftalık hamıleyim bende ama bnde aynı durumdayım süreklı düsünüyorum kontrole gidene kadar herşey normal cıkmasina ragmen ben hala eve gelince yine aynı takımtıdayım😒
sinemsel Merhabalar öncelikle, içinize öyle sıkıntılar düştüğünde kalkıp 1 rekat namaz kılın ya da Ayetel Kürsi okuyun, çok iyi gelecektir. Çok güvenli bir yerde o korkmayın, Allah’a sığının. Allah korur yavrunuzu 💕
OgretmenSibellllllll sinemsel evet bende Meryem süresi dinliyorum çok daha huzur veriyor. Ve sürede gecen mucizeler Rabbinin büyüklüğünü hatırlatıp tekrar yürekten tevekkül etmemi sağlıyor. Diger yandan pozitif düşünce her şeydir. Mutlaka güzel şeyler düşünmeye ve hareketli bir gün geçirmeye gayret edin. Negatif insanlardan da uzak durun bence. Çünkü hepsi başka şeyler söylüyor hiç gelmeyecek şeyler bile insanın aklına geliyor. Allah a doktorunuza güvenin. Bunları söylerken bazi geceler telastan ağladığımı da söylemeden edemiyorum. 😁😁 malum hormonlar bambaşka düzeyde 😁 iyisiyle kötüsüyle atlatacagiz inşallah. Bu uygulama da güzel hamilelerle buluşup konuşmak…
sinemsel OgretmenSibellllllll Ne güzel konuştunuz! Okurken içim rahatladı vallahi 🌸 Ben de bu uygulamanın çok yararlı olduğunu düşünüyorum, inşallah konu sahibine de yararımız dokunmuştur 💕
OgretmenSibellllllll sinemsel teşekkürler bu dönem de birbirini anlayan sadece hamileligi aynı zamanda yaşayanlar oluyormuş.