Gamze4127 Ve bizim gebelik biteeeer. Sabah doğuma gireceğim çok farklı hisler içine girdim heyecan korku tatlı telaşlar falan🥰 gebeliği özler miyim acaba
ardengunes Gamze4127 sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🥰 gebeliğin rahat ve sorunsuz geçtiyse eger özleyebilirsin ama ben özlüceğimi hiç ama hiç düşünmüyorum 🙃🤭
ardengunes Gamze4127 sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🥰 gebeliğin rahat ve sorunsuz geçtiyse eger özleyebilirsin ama ben özlüceğimi hiç ama hiç düşünmüyorum 🙃🤭
bebikveben Gamze4127 Allah yardımcınız olsun, ikiniz de sağlıklı olun inşallah🎈 benim de son 3-4 hafta kaldı, ben özleyeceğim galiba hamileliği. Bulantı kusma ağrı vs hiç yaşamadım çok şükür🥲
Gamze4127 ardengunes bulantı dışında rahattım ya da öyle hissetmek zorundaydım gurbetteyim herşeyi yapıp yetişmek zorunda kalıyordum🙄
Gamze4127 bebikveben teşekkür ederim sizde sağlıkla hayırlısı ile kucağınıza alın🌸 bende bulantı oldu hâlâ da var bulantım 😂 onun dışında çok şükür kanama ağrı sancı vs olmadı hiç
Mine-1 Gamze4127 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥹 kaçıncı haftada doğumunuz gerçekleşiyor acaba bide bebeğin kilosu falan nasıl doktorunuzla mı sezeryan fikrini aldınız acaba bizi de aydınlatır mısınııızzz 🥰🥰🥰
Gamze4127 Mine-1 teşekkür ederim🌸 38+3 de giriyorum. Sezeryan bende yanaştım ama bebeğim dönmüyor zaten sezeryan denilmişti büyük ihtimalle. Kilosu 37. Haftasına girdiğinde 3100 idi şuan tahminimce 3500 olmuştur çünkü haftada bu miktar aralığında kilo alıyordu.
Yamanikomm_ Gamze4127 bende sabah 9da doğuma giriyorum Gamze 😊 buarada adaşız ve aynı gün doğum yapıyoruz 🥹🥹
Gamze4127 Yamanikomm_ ve sabah oldu minikler dünyaya gelecek beni bi duygusallık heyecan ve korku saldı. İkimiz içinde hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler 🌸
Gamze4127 littlefish ayy sezeryan ağrısııı🙄😂 çok değişik birşeydi benim için ama baktıkça içim gidiyor
Hurreminyansanayisi Gamze4127 Uykunu bolca all bu gece ben o hatayı yapmıştım bir gün önce abimin düğünü vardı sabah 5te uyumuştuk 7de hastahanede yatışım yapıldı uykusuzluktan sarhoş gibiydim sonra zaten hep uykusuzum ahahah