Cubukcu_S Kpln61 şimdi dönüp geriye baktığımda iyi ki hastaneyi değiştirmişim diyorum hem doktoruma güveniyorum hemde tedavim en makul şekliyle ilerledi şimdi evladımın yolunu gözlüyorum, orada zaman kaybının ötesine geçemedim umarım siz memnun kalırsınız
Kpln61 Cubukcu_S ilk oğlumu bakiye hnmda yaptı memnun kalmıştım şimdi aynur hnmla devam ediyorum 36 haftalık olduk bakalım doğum süreçi nasıl olacak onu merak ediyorum sizde hayırlısı ile evlatınızı kucağınıza alırsınız hasan beyi duydum kendisi sadece tüp bebek tedavisi yapıyor
Cubukcu_S Kpln61 evet tedaviyle oldu benim, inşallah Rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Zehradem29 Kpln61 merhaba dogum nasıl oldu ben de aynur hanıma gidiyorum tecrübelerinize ihtiyacım var 🥺
Cubukcu_S Gmzeeoz ben haziran ayında muayene ve doğum için 18 bin ödedim ama sonradan ciddi bir zam gelecek denildi
Hifa_hifa Kpln61 bende yıldızlıya gidiyorum ebe yaşlı bi kadın sert mizahlı ama ilgili pratik birine benziyor uzman biriydi gülşah hoca evet cok yoğun aynur hocada doğum şeklin hakkında konuştunuz mu normal doğumu destekliyor mu
Kpln61 Hifa_hifa hiç konuşmadık daha zamanı var diye şuana kadar sezeryan olur demedi normal doğum gözüyle bakıyoruz şuan
SareMira Hifa_hifa biraz geç olacak ama ben de Aynur hocanın hastasıyım ve normal doğumu destekliyor, ben sezaryen istiyorum diye belirtmediğim için ve çatım da müsait olduğu için mümkün olabildiğince normal doğum olsun şeklinde yönetiyor süreci
Selensse Zehradem29 merhaba bende onu düşünüyorum konuşabilir miyiz biraz sorularım var da memnun musun doğum paketi mi aldınız