Yaprakdokumuseverr Seval0sevall istanbul tüp bebek merkezi 65 bin + ilaçlar. İlk olarak adetin 2 ya da 3.günü muayeneye gitmeniz gerekiyor
Kediannesi1 Seval0sevall Bahçelievler medicanada yaptırdım iğneler dahil 35.000di Nisan ayında adetin 2-3. Günü gidin bir muayene etsin tahlillerinizin listesini versinler daha detaylı bilgi verirler
BusraaaBK Bence yapılan yerden yere değişir ama ortalama ilaç hastane 100k var benim şehirdışı olduğu için daha fazla tutmustu
Birhayalimvr Ben medicalpark bahcelievler tup bebek merkeziyle calisan serdar koc klinigini arayip sordum 46 bin +16 bin ilaclar dedi hani 68 bini buluyormus
Kediannesi1 Birhayalimvr evet yavuz Aydın’dı tabi şimdiki fiyatını bilmiyorum ama değerdi yani çok ilgililer en güzeli de iğneleri kendileri hazırlayıp veriyorlar kapı kapı ilaç aratmadılar hiç
Birhayalimvr Kediannesi1 peki gebelik oldu mu canim ilk denemen miydi bende amh düşük ilk denemem olacak biraz korkuyorum acikcasi
Kediannesi1 Birhayalimvr evet çift transfer oldum ikisi de tuttu 27 haftalık ikizlerim ilk denememde tuttu çikolata kistim vardı benim
Birhayalimvr Kediannesi1 ayyy cok sevindimmm🥰rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bende doktor araştırıyorum bir aksilik olmazsa önümüzdeki ay yaptırcaz 😊
Birhayalimvr Kediannesi1 amin canim rabbim bekleyen herkese nasip etsin hamile olanlarıda saglikla yavrusuna kavuştursun