Annesininbalbocugu Erham Valla siz gibi yapamadım eşimle aram bozulmasın diye sesimi cikartmadim ama böyle iyi niyetli olunca hep herşey ters gidiyor ben Allah'a bıraktım 🤗
Meddythemama Merobebe edemiyorum canım. Kaynana deli bende onu idare edebilecek kadar ne akıllıyım ne sabırlı. Konuşmuyorum hiç. Bizim evde kaldıktan sonra elini bile öpemedim içim almadı. 8 aydır tek kelime etmiş değilim.
Merobebe Meddythemama canm yanlış anlama ama brnde idare edemezdim psikolojim bozulurdu bide ben titizim böyle biriyle hayat boyu düşünemiyorum. Allsh yardımcın olsn 🤦♀️ Kocan iyiyse sen bunu görmezden gel en iyisi başka türlü napcan😱
Bernaderen Merobebe bide herseyi bi taraflarından anlıyolar herseyee alınıyolar sürekli herseyi onlarla yapalım istiyolar gecen sene yılbasında eltimlerle birlikte olalım dedik birlikte gecirelim surat astılar laf soktular yapmadık bisey bi yere gideriz onları cağırmayız surat yaparlar kaynanam bana ve ya eltime gider gelir gelmez yatar yemek yapmaz pat diye kendini yemeğe davet ettirir misafirleri kafasına göre cağırır hic düsünemeden konusur davranır hep fesatlıı düsünür herseye hemen kendinide sokar mesela olta aldık esimle esim babasına söylüyodu olta aldım balığa gitcez falan diye hemen oda aa ben balık tutmayı cok severim ne zaman gitcez dedi herseyde böyle ama bıktım ona hic tahammülüm yok kayınpederede cok sinir oluyorum cok eski kafalılar
fatmff Ceyda41 Kayinpederim, kayinvalidem, gorumcem, kaynanamin çok bilmiş akrabaları, komsulari, bebeğimi öpenler, her seye burnunu sokan herkesten nefret ediyorum hatta öyle ki 1 kaşık suya bile gerek yok ,,!
Meddythemama Merobebe köy dağılmış ya. Şu an kendi evinde varda. Kayınbaba tekel işçisi zamanında 3 polisin aldığı maaşı almış ama derme çatma nir ev dışında bir şey yapamamışlar. Cahillikten. Kadının bütün çocukalrı okumuş 3 çocuğu öğretmen ama sayı saymayı bile öğretemiyolar istemiyor. Hatta tekelden emekli yapıcaklarmış ( emeklisi benim öğretmen maaşından fazla) reddetmiş. Ben emekli olmam diye 😀
Merobebe Meddythemama öğrencileri nesilleri eğitiyorsunuz ama Kayınvaliden eğitilmiyor yani🤦♀️ Valla zor 🙁🙄
Benay Esomami biran öyle yazınca dedim bu kesin Aslan çünkü neden bu benim genelde söylediğim lafımdır çünkü Aslan burcuyum mükemmelim 😂
minisinannesi FatmaAzra_ bizde de her Allahın günü bizdeler ne banyom belli ne yemegim. Laf sokusturmalari patavatsiz konusmalari aynı yani
Mmerwe Ceyda41 bazen kocamdan nefret ediyorum cok cirkef kadın gibi hiç tartışılmıyor onunla ayy cok inat Allah'ın ayısı pis ayancuklu ayuu kereste 😡
Meddythemama Merobebe kocam ve kardeşleri çok iyi. Öyle idare ediyolar bu kadını. Hergün ararlar saçma sapan dedikodular anlatır sabırla dinlerler gönlünü alırlar anneleri sonuçta ama evlendiklerininsanlar kabul etmiyor tabi.