Annesininbalbocugu KonulRaul Basın sağolsun canım 😔 Zaten Hüsnü zan etmeseydim kavga gürültü olurdu mutsuz olmaktansa hep susuyorum
Gulsummldr Merobebe korkmalısın zatenn 😈😁 ya şaka bi yana gercekten kimseyi kaldıramıyosun. Herkese bagırdım cagırdım. Kocamla evlendiğimizden beri hiç bu kadar kavga etmemiştim heralde. Herşey mi darlar insanı. Vala hazırlıklı olun 😁
zlemzcanzl Hafizeipek yok yok çoğalıyorlar bi yerden öğrenmişler sanırım 🤣. Bebeği öğrenince küslük başladı bugün yarın doğum bekliyoz barışaları gelmiş. Düğünde de aynısı oldu :) düğüne 10 gaün kala çocuklarım diye ağlayarak barıştı. Taktik bunlar
Bskrt Ceyda41 üst komşum gece gece topuklu ayakkabı giyip duruyor🙄🙄🙄 ben eşimden utanıyorum artıkk Topukluyla kafasına kafasına vurmk istiyorm çıkıp🤦♀️
Elifasell Bskrt 🤣🤣🤣tovbe yarabbim evin içinde gece fantazımı yapıolar manyak mı bınlar ya hiç mi düşünmüyo ki aca aklına glmıyo
Hafizeipek zlemzcanzl aynen benimki de öyle çeyiz alışverişi bebek alışverişi varsa devekuşu gibi ortalıktan kaybolduğunu saniyo 😂😂😂😂
Suzitosuzi Hafizeipek ya senin şu lafların çok güldürüyor beni 😂kaynanana güzel laf soktuğunu düşünüyorum yüzüne karşı da doğru mu?
Suzitosuzi İtiraf yeri değil yangın yeri anacım resmen 😂 Ben de itiraf ediyorum hamilelikten önce bıraktığım çikolatanın tatlının pastanın gözüne vurdum hamilelikte evet 🙈 ve hiç pişman değilim 🤣
zlemzcanzl Hafizeipek yoo biz kesinlikle aynı aileden ya da akrabada olabilirler bu belli bir aileye yakışır