Kizcelerimmmmm Kızlar az önce yatisim yapıldı sanırım bu gün doğum olacak dualarınızi eksik etmeyin🤲🤲
Yenibirii Kizcelerimmmmm rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah canim. Hemencicik atlat insallah🥰
Selma2412- Kizcelerimmmmm Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasib etsin canım summes sebile yesserahu oku içinden bol bol
Tubam26 Kaçıncı hafta dasınız? Normal mi? Nişan olayı su olayı oldumu sancı falan oldumu bizi de bilgilendirirmisiniz? 38+4 üm değişik şeyler yaşıyorum acaba diyorum hastaneye gitmedim de. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️
Tipitip Sancıların geldikçe dua et. doğum yaparken edilen dua geri çevrilmezmiş. Ben doğumumda ne dua ettiysem kabul oldu. Bizleride duana kat inşallah
Kizcelerimmmmm Kızlar güzel dualarınız için teşekkür ederim 😊 hepinize ayrı ayri çok güzel bi doğum oldu (suni sancı ile) dün hastaneye kontrol için gittim 40+4duk nst kötü çıkınca yatış önerdi ama evde 4 tane daha çocuk olunca mecburen eve gittim işte hazırlık falan hastaneye geldim yer kalmamıştı yaklaşık 2 saat bekledikten sonra yer açıldı ilk verdikleri suni sancı az di sonrasında biraz arttı yatmadım bol bol yürüdüm suni sancı ile tabi saat 3 gibi bı kontrol yapıldı yatış yapılırken 4 cm olan açıklık 7 cm olmuştu ve sancılarım sıklaştı yaklaşık 1 buçuk saat sonra ebelerden biri suyumu açtı Allah razı olsun ve ben yaklaşık 1 saat içinde de 9 cm oldu ikinirsan doğar dendi masaya geldim hemşire hemen yat nolur nolmaz dedi iki kez ikindim bana yavaş demiş yirtmisim kendimi sadece 2 dikisim var başka da biseyim yok şimdi siz sorun ben cevaplayın haa unutmadan su gelmesi Nisan gelmesi sancı vs yoktu bende🥰🥰🥰🥰
Ezbuak Kizcelerimmmmm canım benim suyum geliyor hastaneye gittim yatış dedi 1 cm tek açıklığım var kalmak istemedim hastanede sence ne yapayım sancım hiç yok