aysenur30a Sinem_su16 ne güzel çok gençsin :) bende erken yaşta anne olmak isterdim ama kısmet. 29 da evlendim şuan 30 um 34. Haftalık hamileyim :)
fizikcianne Sinem_su16 1 sene 4 aylık evliyim. 24 yaşında anne oldum. 1 ay sonra doğumum var İnşallah :)
Sinem_su16 aysenur30a olsun baaak Rabbım er ya da geç nasip etmiş kucağına almayı kokusunu içine çekmeyi de nasip etsin inşallah 😊
Selma2412- Sinem_su16 28 yaşındayım 9 aylık evliyim bebiş daha cok yeni Rabbim isteyen herkese nasib etsin 🌸
Yazmelegi_ Sinem_su16 21 yaşında evlendim 1 sene olacak bu ay sonu, hemen hamile kaldım şuan 22 yaşındayım ve 2 ay 9 günlük bebeğim var
1palyaco Sinem_su16 öyle tabikide inşallah en kısa zamanda tüm isteyene nasip eder Allah sağlıklı bir bebek 🤲🏼💜
sweetmom_ Sinem_su16 22 yaşındayım 2 yıllık evliyim hamile olmayı bekliyorum. Bu ay inşaAllah umutluyum..
nazazra24 Sinem_su16 25 yaşında evlenip 26 yaşında anne oldum şu an 3 yaşında oğlum var ve 8 haftalık hamileyim 30a basmadan ikinci yavrumu alıcam kucağıma Allah nasip ederse 🩷