_br_58 Cansu-Bade benimde iç bacakta ağrı oluyor yatarken sağdan sola donemiyorum sanki spor yapmista hamlamis gibiyim ama biraz yürüyünce geçiyor ağrı 36 haftalık olduk
KumCi buket07 ben de bunu doktoruma söylediğimde rahim ağzını kontrol etti kısalma gördü bugün tekrar randevum var geçen hafta nst ye de bağlandım hafif sancım çıktı siz de doktorunuza söylerseniz kontrol eder
myangelson buket07 çatı ağrısı gibi geldi bana benim 18. Haftada başlamıştı sağlık ocağında erken başlamış doktoruna görün dedi doktoruma gittim magnezyum verildi onu kullanınca çok iyi geldi bana sana da magnezyum verilebilir büyük ihtimalle fayda eder
buket07 myangelson pazartesi olsun hayrolsun bakalım. Ya suç bende suya karıştırılan magnezyum ilacı vermişti içemedim tadı miğdemi daha kötü yapmıştı belki onu kullanmadığından oldu
mombarbie_ buket07 bende de oldu hafta başı sağ iç bacak hamlamış gibi Bi acı hatta bende sağ belden giren sağ bacağımı çekiştiriyormus hissi veren ağrıda vardı magnezyum kullanıyorum sadece doktorumda başka birsey söylemedi:((
mombarbie_ buket07 bende öyle bi problem yok daha dün gittim bence artık göbüşler çıktığı için vücuda en ufak zorlama yapınca ağrı oluyor
myangelson buket07 aaa evet kullansan belki geçer ağrın neyse belki doktor farklı halini verir geçmiş olsun
avakadominigi buket07 o suya karıştırıla magnezyum bende içmedim benimde vajinamda çatı kısmında ağrı var yürürken fln ama artık düzenli kullanmaya başladım bakalım 34 haftalığım
Kbrgrc buket07 sordum da sorum arada kaynadı ve bişey demedi ultrasonda rahim boyu iyiydi. Benim erken doğum riskim var ilk bebeğim erken doğmuştu
Dileksue buket07 kontrole girmeden önce söyledim ultrasonda direk gördü zaten bebekte ayakları da aşagıda diye ekstra ağrı oluyormuş
KumCi avakadominigi gittim gittim 2,5 cm olarak ölçtü doktor ilişki yasak bolca dinlen dedi kısalmış ama korkulacak kadar değil dedi 🥰
KumCi avakadominigi az kaldı inşallah zaten heyecan başladı bende 7-8 haftam falan kaldı 36-37lere 🥰 29 haftadayım çok şükür ❤️
Sehseh Bende de var 18 + 5 bacağımın başlangıç yeri sanki bebek ordaymis gibi hissediyorum doktora dedim kasıklarima falan baktı bişey demedi detaylı ultrasona girdiğimde falan iyice ogrenicem o zaman daha net anlarız herşeyi
-syma1 buket07 kramp girecek gibi. Kasılma gibi oluyor bende de doktoruma söyledim Magnezyum kalsiyum hapı verdi Geçti şuan yok
KumCi avakadominigi çok şükür bir ağrım yok arada evi topluyorum yemek falan yapıyorum alışverişe çıkıyorum onun haricinde çoğunlukla yatıyorum sen nasılsın 🥰🫶🏼