Mortutku Kızlar hiç böyle olmazdı gergin hareket ederdi.Ama bugün sabahtan beri hiç hareket etmiyor.30.haftamızdayız dün kontrole gittim kordon ayaklarının arasında dedi doktorum ama korkulacak birşey değilmiş.Sabahtan beri tatlı,vişne suyu herşeyi denedim hareket yok🥺
gayecee Mortutku doktora gittiniz mi? Şimdi hareket ediyor mu çok merak ettim inşallah iyisinizdir iyi olduğunuzda lütfen cevap yazın umarım bir sıkıntı yoktur
Mortutku Glinn Erken Doğum riskim olduğu için hep yatış halindeyim mecbur kalmadıkça kalmıyorum zaten ilk defa böyle oldu endişeliyim biraz
visnelibrownie Karanlık bi ortamda telefonun flaşını açıp karnına daya bide öyle dene bebekler ışığa duyarlı olabiliyormuş bakalım ne olacak en azından denemedim demezsin 🤷🏻♀️ Gönlünü ferah tut Allah’ın izniyle bişey olmaz
Mortutku AlininAysesii Barsem1912 NurDemir gayecee Rumeysa030517 Arkadaşlar teşekkür ederim hepinize acile gittim yoksa içim rahat etmeyecekti çok şükür kalp atışları normal ama ultrasonda da hareketsizdi doktor bu kadar uzun süre hareketsiz olması yinede iyiye işaret değil dedi sabaha kadar gözlemle eğer hala hareket yoksa hemen gel doplerle bakalım dedi dua edin inşallah oynar🙏🙏
NurDemir @Mortutku canım ben de 30.haftadayım benim bebeğim de iki gündür çok az hareket ediyor,bazen saatlerce hareket etmiyor ben de korkuyorum :( ama acile gidin isterseniz
gayecee Mortutku etmezmiyiz inş yarın güzel haberlerinizi alıcaz siz kendinizi yormayın ve sakın stres yapmayın güzel olumlu şeyler düşünün eğer Üzüntü ve stres yaşadıysanz o da etkileyebilirmiş
Mortutku gayecee teşekkür ederim.Aslında sıradan rutin bir gündü ama dün kontrolümde duyduklarım biraz germiş olabilir belki onun etkisi vardır.Miniğim hissediyor demek ki 😔