NewbieMommy Melk_plt00 13.59ile öğrenmiştim sizin de var hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun🍀
Melk_plt00 NewbieMommy ben kürtaj olmuştum kürtajdan sonra betama baktım düşmüştü 3 lerde falandı şimdide yükselmiş
Melk_plt00 Smyr-89 Ben kürtaj olmuştum kürtajdan sonra sürekli beta kontrolü yaptırdım en son 3.01 di Bugün yine verdim yükselmiş
bengonca Melk_plt00 canım kürtajı ne zaman oldun. Kürtajdan sonra düşmesi gerekiyor çünkü. He aradan 2 adet görüp tekrar yükseldiyse hayırlı olsun. Bir de sonucun için 2 gün sonra tekrar baktır Allah’ın izni ile sğlıka kucağına alırsın inşallah
Melk_plt00 bengonca Hayır ben hiç adet görmedim beş gün önce acil de betama baktılar baktırdım düşmüştü üç lerde falandı şimdi aniden yükselmiş
bengonca Melk_plt00 canım bence sen yarın bir kadın doğuma görün. En doğrusunu o sana söyleyecektir. Bende sağlık personeliyim ama hiç adet görmeden betan yükseldiyse başka bir sorun da olabilir. Olmayadabilir tabi. Buradaki cevaplar seni yanıltacaktır. Herşey gönlünce olsun 🌸
Melk_plt00 bengonca yarın görünücem zaten ya sizce bu neden olabilir parçamı kalmış ama parça kalsa kanamam olmazmı ve 2 gün önce ultrasondan baktılar temiz dediler yani kalsa demezlermi kalmış diye