Mahirissmoms Selam kızlar 17+4 um benimle aynı olup ne şikayetleriniz var 😃 benim karnım agrıyor bu durumu yaşayan varmı
Denizyildizi1 Mahirissmoms Benim 17 aylık emekliyim😂Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah💗
Gul1616 Mahirissmoms aynıyız ☺️ 2 gün önce fena göbek deliği etrafı ağrıyordu çok şükür dünden beri iyiyim . Hareketlerini hissettiniz mi ?
Happy_123 Mahirissmoms bende 17+3 haftalık hamileyim ama karın kaşık ağrım oluyor tabi ara ara:) bazen regli olacakmışım gibi oluyor ama normal dedi doktorumuz, hareketlerini hissediyormusunuz
Mahirissmoms Happy_123 yani ufak ufak doktor 18 den sonra hissedersin dedi bana Benm 2.gebelik öyle aman aman hissetmiyorum tabii
Ressammom Happy_123 Merhabaa bende 7+3 üm :) Dün ve önceki gün kasıklarda ağrı vardı sanırım üşüttüm. Ama bugün geçti şükür ağrımıyor sanırım büyüdüğü için ağrıyor ve regl döngüsü geldiği için ağrı olabiliyor. Benim ilk gebeliğim hareketlerini hissediyorum artık pıt pıt vuruyor içeriden çok güzel bir duygu 😍
Happy_123 Mahirissmoms ben hergün hissediyorum hep sol tarafıma doğru pıt pıt vuruyor, bazen okadar kıpırdıyorki acaba onu heyecanlandıran ne diye merak ediyorum:) kilolu olmama rağmen hissettim, sizde hissedersiniz endişelenmeyin
denizalismom Mahirissmoms yaa çok tuhaf bi his . İşten geldim çok yorgundum uzandım pıt diye bişey hissettim tam göbek deliğinin altından 🥰 çok güzeldi 🥰 sizin de olmuştur fark etmemişsinizdir . Çünkü çöm çok küçük bi hissetme oluyor 🥰🙏