donus_tncklc199 Emzirme döneminde kullanabileceğimiz doğum kontrol hapı kullananlar var mı( korunmak için)
Minikperi donus_tncklc199 progesteron içeren doğum kontrol hapları kullanılabilir. Bebek doğduktan sonra ilk 3 ay kullanmamak gerekiyormuş sonra başlayabilirsiniz. Mesela Yasmin kullanılabiliyor içerisinde prog. var. 🌸
donus_tncklc199 Minikperi myralon diye de doğum kontrol hapı var duymuş muydunuz birde doktor mu yazıyor doktor yazmadan kendinizde alabiliyor muyuz
Minikperi donus_tncklc199 evet kullanabiliyorsunuz. Diğer hapları bilmiyorum içeriğine bakmak lazım. Dpltprun yazmasına gerek yok kendiniz alabiliyorsunuz. Zaten bu hapları devlet karşılamıyor yazdırmanıza gerek yok.
Deryana donus_tncklc199 canım eczanede reçetesiz doğum kontrol hapları satılıyor ama onlar drların yazdıkları kadar iyi değil sanırım bir de dr senin durumuna göre yazar bence yazdır öyle her söylenen haptan alma çok iyi koruyor veya reçetesiz satılıyor diye
Minikperi donus_tncklc199 ya zaten sağlık ocakları be hastaneler vermezler gidip parasını verip eczaneden alacaksınız.
bnyogz Ben hamile kalmadan önce yasmin kullanıyordum bebek düşünene kadar kullandım koruyuculuğundan çok memnundum bıraktım ve bir süre sonra hamile kaldım doğum sonrası içinde doktoruma danışacağım eğer ki uygun görürse yine onu kullanmayı düşünüyorum