Eazraaa 31+5 de gittiğimde doktorum doğum pozisyonu almış başı aşağıda demişti 35 oldu gittim ve ters dedi bu haftadan sonra dönen oldu mu
aysenur30a Eazraaa ben 32 de gittim yan yatıyordu dönmemişti :( 35 te gidicem yani 4-5 gün sonra ama hala yan yatıyor hissediyorum dönmemiş 🤷🏼♀️ cevapları bende merak ediyorum
Sesssi Eazraaa benimde 32 de baş geliş demişti 33. Haftada makat geliş dedi 35. Haftada ne olacak bilmiyorum
Eazraaa aysenur30a insaAllah sizinkide döner 39 a kadar bekleriz eğer dönmezse sezeryan olursun dedi doktor ama gerek kalmasin ya
aysenur30a Eazraaa ben bunu sorucaktım eğer bebek dönmezse normal doğum olmuyor dimi ? Mutlaka sezeryan ile alınıyor?
Eazraaa aysenur30a bebeği anne karnında döndürüyorlar bildiğim kadarıyla biraz annenin canı yaniyormus ama yinede gerek kalmaz insaAllah makat gelişte de normal doğum yapanlar var ama
Mommmmy YouTube da videolar var. Bazı danslar egzersizlerle bebek doğum kanalına iniyor. Bir deneyin derim :)
Eazraaa Mommmmy evet onları denicem muhakkak bide bebek fazla hareketli belki doğum zamanı yaklaşınca o yöne döner diye de düşünüyorum 😅
aysenur30a Eazraaa Allahım acıyla aram hiç yok parmağım kesilse ağlarım Allah korusun öyle bişey yapmasınlar :(
Eazraaa aysenur30a acı esiginiz düşük demekki ama anne olunca evlat için çekilenler çok çabuk unutuluyor ☺️
aysenur30a Eazraaa umarım unutulur :) yoksa şuanki halimle kimseye tavsiye etmiyorum hamileliği 😅 2. Bebeğe de Allah korusun diyorum büyük konuşmiyim de
Eazraaa aysenur30a bende ilk doğum yaptığımda böyle demistim bir daha asla dogurmam diye ama insan unutuyor insaAllah çok kolay bir dogumunuz olur da hiç bunları düşünmek zorunda kalmazsınız 🤲🏻☺️
Birannebebek Eazraaa Soyle söyleyeyim 7 santim açıklıkta bebek son bir hamle yapıp yerleşmesi gerekiyormuş kafayı döndürüp çıkış pozisyonu alması gerekiyormuş yan yatırdılar bacak arama yastık koyup oldu ama