minik_kurabiyeee Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı 18+3 haftalığim doktorum kesede bant gördü korkulacak bir şey gibi görünmüyor şuan dedi ayrıntılı ultrason için not yazdım detaylı baksın dedi gebelikte böyle bir şey yaşayan var mı sonradan geçti mi nasıl bir yol izlediniz yaşayanlar lütfen yazabilir mi ilk gebeliğimde kaybettim bunu kaybetmek istemiyorum internetten baktım aşırı kötü şeyler diyor ya😔😔😔😔😥
Liv3652 minik_kurabiyeee bi fikrim yok post üste çıksın diye yazıyorum inşallah korkulcak birşey değildir🌸
PrensinibekleyenAnnee minik_kurabiyeee eğer bebeğe uzaksa bişey olmaz arkadaşımın basına geldi bebeği çok şükür sağlıklı doğdu
minik_kurabiyeee Mamaegi ay size bekleyin demek kolay geliyor herhalde ? Şuan endişeliyim farkında mısınız
PrensinibekleyenAnnee Mamaegi ya telaş yapmış basına gelene soruyor size mi kaldı muhalefet olmak boş yorum yapmak ?
Mamaegi minik_kurabiyeee doktorunuza sorsaydınız telaşlıysanız doktorun söyleyemediğini buradakilerden bekliyorsunuz şaka mısınız yaa
minik_kurabiyeee Mamaegi kardeşim sanane bundan istersen girip yorum yapmayabilirsin doktoruma sorup sormadigimi nereden biliyosun ? Burası herkese açık bir platform ise herkes istediğini sorar buna da hiç kimse karışamaz ben zaten burdakilerden bir şey beklemiyorum iyi misiniz yaa başına gelen var mı daha sonrasında geçen oldu sağlıkla bebeğini kucağına aldılar mi diye merak ediyoruz burasıda zaten bilgi alış verişi yapabilecegimiz bir yer o zaman burda sizde hiç kimseye bir şey sormayın kafayı yemişsiniz yaa şaka gibisiniz
minik_kurabiyeee Mamaegi burdakiler bana doktor gibi teşhis koysun demiyorum sadece olanlarda daha sonrasinda geçti mi bir tehlikesi oldu mu onu merak edip soruyoruz o zaman sizlerde sormayın kimseye bir şey hiç kimsenin ne sorup sormayacagina karisamazsiniz ay gerçekten aşırı saçmalıyorsunuz yaa zaten gerginim moralim bozuk birde sizin yaptığınıza bakın boşuna dememişler kadın kadının düşmanıdır diye
efelinamoms Mamaegi ilk haftalarınizda bebeginizin cinsiyetini sormussunuz buradakilere doktorunuzun söylemedigi bilmedigi yada sizin söylemiminizle doktorunuza soramadiginiz seyi buradakilerden mi bekliyorsunuz ? Kendinizde anne olacaksiniz karsinizda endiselenmis belki basina gelen vardirda bir teselli bulacak baska bir anneyi üzmeye cesaret edebilecek kadar kötüsünüz.. umarim sadece hamileliktendir karakterinizde varsa sanmiyorumki düzelesiniz. Ayrica bilmiyorsunuzdur yorum geldikce post üste cikiyor annemizde büyük ihtimal postunu cok kisi gorsun diye kendi kendine yorum atiyor.. Bilgim yok postunuz üstte kalsin diye yorum attim yazmak yada hicbirsey yazmamak inanin zor değil tavsiye ederim.
minik_kurabiyeee Liv3652 inşallah yaa zaten gerginim moralim bozuk birde gelip saçma sapan yorumlar yapiyolar yaa teşekkür ederim
Nanelimonali Moralin bozuksa sakin ol ve internetten ordan burdan arastirma yapma daha cok endiselenip bebegini strese sokarsin . Sakince dinlen.. doktorun ne dedi neymis bu bant sordun mu?? Neden oluyormus , sonuclari nelermis, bebeginde bir sorun yaratir miymis ??
minik_kurabiyeee Nanelimonali doktorum şuan da bir problem yok gibi görünüyor dedi ayrıntılı ultrasonda tamamen inceleme yapılsın diye not yazacağım dedim doktorum hani ayrıntılı ultrasona göre hareket edelim dedi net bir şey demedi sürekli takip altına alcaz seni dedi herhangi bir aksilik olursa direk acile gel dedi şekerim var birde yani o da bu ara iyice yükseliyor 2 . İnsülin başlanacak ona da moralim bozuk zaten buda tamamen tuzu biberi oldu internetten merak edip araştırdım neler neler çıktı önüme telaşınıp buraya yazdım insanlar yardımcı olmak yerine başka şeyler yapıyor sinirlerim boşaldı ya
Nanelimonali Amniyotik bant amniyotik kesenin bebekle temas etmesi demekmis , daha erken haftalardasin , perinatolojiye bi muayene ol . Bakalim o ne diyecek kendini uzme, allah caresiz dert vermesin .stres olup kendini de bebegini de tehlikeye atma canim
minik_kurabiyeee Nanelimonali aynen öyleymiş ayrıntılı ultrasona gönderdi hemde haftam gelmişti 24 ekime randevu verdiler ona da ona göre yonlendirecek ilk gebeliğimi kaybettim zaten bu kadar telaşım ondan amin cümlemize inşallah biraz sakinleşebilsem hem şeker hem bu üst üste geldi
Nanelimonali @minik_kurabiyeee bak benim bebegimde de gobej cevresinde iki hafta gerilik var dedi doktor agladim sizladim o hafta sancilarim artti 33. Haftadaydim cok erken bir zamandi. Sonra sakinlesip elimden ne geliyorsa onu yapmaliyim ve bol dua etmeliyim dedim . Sen de bebegin icin cok saglikli beslen , tevekkul ve sakinlikle bekle inan bana sinir stres daha cok insani mahfediyor .
minik_kurabiyeee Nanelimonali yaa şimdi bebeğinizi sağ salim aldınız mi kucağıniza evet haklısınız işte bu ara üst üste gelince her şey bir anlik sinir boşalması yaşadım evet öyle maalesef şuan stres yaptigimda şekerim de daha çok yükselecek hayırlısı bakalım 😔