Dimple23 Annesininbalbocugu şimdi bazen tüp bebek sayfalarına bakıyorum gebelik haberini alıp sevinçten çığlık çığlığa ağlayan .....gözlerim doluyo bazende ağlıyorum.... onların yerinde olabilirdim diyorum ....gebeliğimi ilk öğrendiğimde çok ağladım dövündüm rabbimin imtihanıydı acaba vazgeçecekmiydim bebeğimden ama hiç düşünmedim Allaha teslim oldum
Annesininbalbocugu Dimple23 Aynen öyle en güzeli Allah'a teslim olmak Yani ne kadar çocuğun olursa olsun rabbimin bı emaneti rabbim onu verdiyse vardır bir bildiği 🤗
AlininAysesii Annesininbalbocugu 300 lira için mi Kemal Sunal’ın yaptığını yapacağız? Tatlım orası Almanya, Türkiye ile kıyaslanamaz dahi 😂😂😂
Annesininbalbocugu AlininAysesii Aaa öyle deme cicisimm 😀 Türkiye'nin gidişatı bu yönde ama 😂😂😂 Ben zaten örnek verdim misall yaniii 😉
deletedmom6295 SecilAhsenSura eşinde sigoralıysa veriliyor. 5510 sayılı yasanın tanıdığı bir hak bu başvurunuzu yapın
papisinannesi deletedmom6295 inşaat benimki.. ayy o nasıl bi hesap 😅 şimdi gördüm dur bi çarpıp böleyim 😅 gerçekten çok çok teşekkür ederim araştırdım bulamadım hiç.