Kayrakusum_0 Kızlar resme bakar mısınız 5 dakika geçti sonuç bu normalde yarın adet olmam lazım ben hayalet çizgi gördüm siz gördünüz mü renk ayarlarıyla oynadım fotoğrafta
bsra4213 Kayrakusum_0 çok çok ince bir çizgi var canım eğer hemen çıktıysa 1-2 gün sonra testi tekrar yap
Hatice--- Kayrakusum_0 silik görünüyor ilk 5 dk çıkmış hamile olma ihtimali yüksek kan verin netleşsin 🌸
sweetmom_ Kayrakusum_0 evet silik bir çizgi var yani belli. Hayırlısı olsun İnşaAllah. Resmin normal halini de atabilir misiniz?
Kayrakusum_0 bsra4213 evet hemen çıktı ama kaset testte daha geç çıkıyor diye biliyorum tekrar yapıcam inşallah
sweetmom_ Kayrakusum_0 aynen silik bir çizgi var. İnşaAllah gebelik vardır canım. Eğer varsa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 💐💐💖
Ayseker @Kayrakusum_0 ay benim de aynı böyle çıktı bugün aşırı silik ama yok da değil yani adetimin ilk günü bugün fakat olmadım kan testi mi yapsak acaba
ASE6154 Kayrakusum_0 o zaman kanda çıkar yüksek ihtimal kan verin yada sabah ilk idrarla tekrarlayın isterseniz