Yarenelibol Bn prima aldm doğacak beebğim için ocakta doğucak ama prima israil malı ispatlandı aptamilde öyleymiş israil malıymış ispatlanmış sakn alma yedirme felan dediler sleepy felan al diolar doğrumu sizce şaşırdım yani primaya aptamille büyüdüm çünkü 🧐
reinamm Yarenelibol İsrail malı olmasından ziyade primada yüksek miktarda alkol ve petrol var. Hem bu kdar katkı maddesi olup hem de böyle pahalı bi bezi nasıl alıyosunuz anlamıyorum 🤷🏻♀️ Mama vermeyi düşünmediğim için mama hakkında bilgim yok
Mahmure1903 Yarenelibol Canım ben sleepy aldım tavsiye üzerine şimdilik bir paket pişik yapmazsa stoklıcam inşallah kullanan herkes çok memnunmuş sende öyle yap bence
Ozlemsvr Yarenelibol Canım Türk marka varsa ıyi onu al. Sleepy genelde memnun insanlar. Eher israilden çok mal alıyoruz ama eğer Türk markalarına yönelirsek bu durum birazda olsa azalır diye düşünüyorum..
Yarenelibol reinamm fikrim değişti şuan 🧐 araştırma yapmadm en iyisi o diye biliyrm bnde sleepy alıcam o zaman soalun kızlar ☺️
Deletedmom58 Kullanmak istememenize saygı duyuyorum ama şunu da dipnot olarak eklemek istiyorum. 2017 verilerine göre Türkiye-İsrail arasında 3.2 milyar dolarlık bir ticari anlaşma söz konusu. Yani ülkemiz israille milyar dolarlık işler yapıyor. Bi bebek bezi almayarak çokta etkili olamıyoruz ne yazıkki.
kubra72 Sleepy aldım bnde. Aralık’ta Doğum olcak inş. İyi diyırlar sleepy için. Ama mama olarak aptamil en çok anne sütüne yakınmış die duydum ama tabi bi fikrim yok
reinamm Yarenelibol https://www.instagram.com/p/BoHBsP8HOdE/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1cggg4kgeyjlg bu sayfaya bak canm. Bende bi çok şeyi buraya bakınca öğrendim
Yarenelibol Ozlemsvr ne bileyim sleepy de bi anda patladı molfix felan da düştü iyice gözden primaka sleepy cok cıkıo bu aralar bnde düşündm kndimi bildim bileli prima var die sleepy alıcam Allahtan sadece bi paket almıştım doğunca hemen biter sleepy alırız☺️
Ozlemsvr Yarenelibol ilk önce ucuz olan markaları dene.. can bebe sleepy baby star. Eğer bunların üçüde çocuğuna ıyi gelemzse prima vs en son tercihin olur hem de paran cebinde kalır. Yazık günah hangi birine para yetiştireceksin. Hepimiz için geçerli bende öyle yapicam..
ozgeya Yarenelibol bebek bezi olarak Prima Premium Care,mama olarak da Hipp Combiotik kullanıyoruz gayet memnunum.
Merwon Yarenelibol https://instagram.com/muhendisinoglu?utm_source=ig_profile_share&igshid=y43ka4gnxzz4 canım ben herşeyi burdan öğrendim şiddetle tavsiye ederim.