karpuzz Kızlar 6 haftalık gebeyim genital bölge temizliği hep ağda yaptırdım gebelikten önce şimdi ağda yaptırsam bi sorun olur mu acaba
Gulhacolak karpuzz Kız agdaya nasil dayaniyorsunuz😬😬 ben acisinin korkusundan yaptiramiyorm 😂 jilet ve tüy dökücü sağolsun bu zmana kadar geldim ama şimdi tüy dökücü de kullanıyorum jiket de iyice mahvediyor nasil dayandiginizi hi anlatın bana😬
Petekcee karpuzz ben 11+4üm halen ağdaya gidiyorum hem uzun süre götürüyor zaten tüy dökücü vs asla önermiyorlar ağda yapan birisinin jilete dönmesi zor olur o yüzden devam
oznr3434 karpuzz doktorunuza danışın düşük riskiniz yoksa yaptırabilirsiniz bence. Ben gebeliğimin başından sonuna kadar yaptırdım hiç bir sorun olmadı ve ter temiz oluyor.
karpuzz Minigiim-vebenn52 bende yaptırmak istiyorum ama korkuyorum Dr gitmedim haftaya cuma kalp atışı için gidicem o zaman sorarım
karpuzz _mrvakyz bazılarına öneriyorlar bazılarına önermiyorlar ya arada kaldım ama jilet vurmak istemiyorum
karpuzz Gulhacolak yani bi şekilde dayanılıyor bence yapan kişiylede alakalı şu an gebeliktede uzun gitmesi açısından ağdadan vazgeçmek istemiyorum Ama asla kendim yapamam yapmasında bu zamana kadar hep kuaför 😀
karpuzz Petekcee aynen bende o yüzden istiyorum uzun süre götürmesi çok iyi bişey jilet sertleştiriyor istemiyorum pek