Eminearslan sgndgr bana da kız gibi geldi Bu da benimki doktor dün erkek dedi ama %70 12 haftalık olduğu için net söylemedi 2 hafta sonra kesin söyleyecek değişir mi acaba bilmiyorum bilenler yorum yapabilir mi neye benziyor benimki :)
Eminearslan Tug_34 bence bi kız bi erkek :) kafa tası şeklinden tahmin ettim üstteki kız alttaki erkek
Minaeyll Tug_34 ilk kez cinsiyet tahmini yapıyorum 😄 birinci kız ikinci erkek bence sağlıkla gelsinler inşallah 🌸
Tug_34 Eminearslan kafa tası şekkilleride farklı dimi herkes kesin iki erkek diyor çevremde 🙈 bakalım
Tug_34 Hafize123 Benim ikiz bebişler iki erkek çıktı 😂 Ama hala bir kız bir erkek hissediyorum ben. 12+0 da 2. Bebeğe kesin kız demişti. 13+3 te erkek olmuş 😂 Bebeğe zaten uzun zamandır erkek diyordu. Değişir mi acaba
Tug_34 Minaeyll yaaa 😍 teşekkür ederim his gelmiştir belki 💜 herkez bi kız bi erkek diyor hayırlısı olsun gönül isterki ikisini birden tadalım, ama öncelik sağlık tabiki. Doğal gebelik oldu, bidaha çocuk yapmaya çekinirim yine ikiz olursa diye 😂