semanurrrr_ Kızlar 30+4 haftalık gebeyim. Erken doğum riskim var bebeğin başı aşağıya indi. Kilosu 1500 gr başına gelen var mı yardımcı olabilir misiniz
22152215 semanurrrr_ okuldan hocamız 29 haftalık doğum yaptı bebeği 8 aylık gayet sağlıklı. 1 ay küvezde kalmış. Bende 30 haftalığım. Riskliyim. Yatmaya çalışıyorum tuvalette de çok kalma ıkınma dün doktor dedi bana
Ayazz-A semanurrrr_ benim 28 indi şimdi 36 olduk ama kendine dikkat et ağır iş yapmayın yanına biri gelebiliyorsa gelip kalsın eşim izin alıp bakayim sana dedi yok dedim doğumdan sonra lazımsın bana dedim annem yakindi anneme geldim full yatıyorum çocuk erken gelmesin diye
Gokce71 semanurrrr_ 28. Haftadan sonra doğan bebeklerin yaşama şansı çok yüksek canım, bebek kanala girmediyse korkmana gerek yok. Bol bol dinlen genellikle uzan. Bebeğe kilo aldıracak besinler tüketmeye özen göster.
Mrymsr Kuzenim geçen şubatta 32 haftalık 1200 gr doğurdu hiç bi sorun olmadı 20 gün ya da 1 ay küvezde kalıp çıktı
22152215 N-23 afedersiniz kabızlık sorunum var kanamam oldu. Öncesinde de gelişim geriliği vardı 1 hafta geriden geliyordu