annneoluyorummm Arkadaşlar önceliklikle merhaba. Cinsiyetlerinizi ne kaçıncı haftada öğrendiniz ? Ve cinsiyetiniz nedir ? Hadi buyurun sohbete. 🥰
Burcuilker1 annneoluyorummm merhaba😍 ben 12+6 da öğrendim oğlum olacak inşallah hayırlısı ile sağ salim gelsinler şimdi 18 haftalık olduk bakalım💙😍
sukriyecengl annneoluyorummm 11+6 ikili taramada erkeğe benziyor demişlerdi. 17+4 de erkek olduğu kesinleşti ☺️ 29+0 da emin olmak için tekrar sordum net erkek dediler 💚
mrsmom_ annneoluyorummm 13. Haftada doktor erkek gibi ama yanilabiliriz dedi 15. Haftada fetal dna sonucuyla kızımın haberini aldık 🌸🥰
annneoluyorummm sukriyecengl Maşallah sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Biz 12 haftalıkken gittik bizimki göstermedi yarın kontrolümüz var çok heyecanlıyım 😍
sukriyecengl annneoluyorummm Doktor 16. Haftadan önce yanılma olasılığının yüksek olduğunu söylemişti. Umarım bebiş gösterir de öğrenirsiniz ☺️
annneoluyorummm Mlsabra Yani ben çok anlamam ama sanki erkek gibi. Bu pozisyondan da hiçbirşey anlaşılmıyor. Doktor bişey dedi mi ?
annneoluyorummm mrsmom_ Yanılmalar olabiliyor ya. Bizde de 12 de göstermedi şuan 16 haftalığız yarın inşallah öğreneceğiz gösterirse. Bu arada sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Hepimiz inşallah 🥰
annneoluyorummm Zeynepli12345 Maşallah ne güzel. Bir kız bir oğlan. Tabi asla farketmezde ama bence her kadının istediği bir kızı birde oğlu olsun. Sağlıcakla alın kucağınıza inşallah 🥰
Sehermahsum7321 annneoluyorummm Ben 14 haftalık devlette öğrendim kızımın olacağını 19 Ekim de detaylı ultrasona gireceğim bakalım şimdi 15 haftalık hamileyim
annneoluyorummm Sehermahsum7321 Hayırlısı olsun inşallah. Bende yarın öğreneceğim inşallah heyecanla bekliyorum 🥰
Aybenar @annneoluyorummm bugün tahmin etti sadece ultrasonda 12+ 2 kız tahmininde bulundu. Nipt testi verdim birde 10 gün içinde çıkarmış cinsiyet net belli oluyormuş sağlıkla gelsinler. İlk gebelikte de 17 de öğrenmiştik erkek:)
Secozer annneoluyorummm 12 haftalıkken kız ama değişme ihtimalide var demişti 16+3 te erkek olduğunu öğrendik
annneoluyorummm Secozer Böyle şeyler olduğu için. Sürekli kafam karışıyor. Eşimde şey diyor; biz öğrensek bile sen yine inanmayacaksın falan 😂 eminim herkeste bu durum oluyordur. Sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah 🥰