emine-ernur36 Güzel Anneler Ve Anne Adayları benim prima ücretsiz deneme paketim az önce geldi hiç beklemiyordum şaşırdım
Kulani emine-ernur36 canım kkaç tane yollamışlar. 1 ve 2 numara istemiştim 8 tane gelir sanıuordum. ama sadece 4 tane geldi??
Segucay [bilinmeyen] prima kendi sitesinden üye oluyorsunuz ücretsiz 4adet deneme bebek bezi gönderiyorlar
emine-ernur36 Cglfdn Olabilirde Mng kargo İle geldi bana isterseniz size yakın mng şubesine sorabilirsiniz adınıza varmı kargo diye
emine-ernur36 [bilinmeyen] ben bir ay önce üye olmuştum 29 Kasım’da gelmiş kargo şubesine onlarda bugün getirdiler
emine-ernur36 Amargi_nes primanın internet sitesinden üye oluyorsunuz sonra hediye bezler var onları seçip bilgilerinizle dolduruyorsunuz
Mustafa1230 Tavsiye etmem bu yolla bilgilerinizi kullanabilirler üye ol falan filan derken dikkatli olmak lazım
emine-ernur36 Amargi_nes hiçbir bilgim Yok ne kadar süre de geldiğine dair benimki bir ay olmadan geldi
Selim_Alparslan emine-ernur36 banada geldi 2 hafta önce ama 4 tane var içinde ama kime deneyeceğimi şaşırdım 😂