Eminearslan Ayseanneeee Bu da benimki 12.haftada erkek gibi dedi doktor ama 2 hafta sonra yine gidicem benimki ne acaba gören var mı :)) doktorun dediği gibi mi
minikcivcivim Ayseanneeee erkeğe benzetiyorum ama daha çok net değil canım ☺️ duruşu felan da erkek gibi duruyor hayırlısı olsun canım 🙏🌸🌸
Ayseanneeee Eminearslan bı tane mi verdi ultrason kağıdı biraz net gözükmüyor sanki 🙈 çok heyecanlıydı ya bakarken doktor çok uğraştı bacak arası için ama açmadı bizde 😅ama yine de tahminde bulundu
Emirinannesi03 Ayseanneeee doktor erkekk dedı banada ama kafam karısstı hıc pıpıye benzemıyo kordon gıbı
Eminearslan Ayseanneeee yok var ama diğerlerinde hiç net değil kendisi yakınlaştırdı tabi burda gördüğü gibi görüp de söylemedi ama iki bacak arasında beyaz bir çıkıntı görüyorum bende :)
Ayseanneeee Emirinannesi03 Heee tamam doktor bana da erkek dedi 🙈 iki tane oğluşum olacak ama net değil dedi bence netti 🙈
Ayseanneeee 8mucizem8 çok emin olamadi erkeğe benziyor dedi sadece aklımda burda dedikleri şey kaldı yatay gibiyde genital ucu kız dik ise erkek o an bakarken dikkat ettim çok yataydi. Doktor erkeğe benzettim deyince bı şey diyemedim 😅
Ayseanneeee 8mucizem8 inşallah🙈 birkaç kişi daha kız dese için az rahatlicak. Tabii ki sağlıklı olsunlar öncelik olarak 🤗❤️