Merve_vrl caniminikizleri **Kararlı ( hiçbir zaman hedeflerimden,ilkelerimden taviz vermem. Sevdi mi tam seven sildi mi tam silen biriyim) ** Hırslı (istediğim bir şeye ulaşmak için çok faza hırs yaparım. Bu beni bazen çok yipratsa da istediğime ulaşmak kadar keyif verici bir şey yok😂) Vefalı (Sevdiklerim başımın tacıdır,zaman mekan nerde olursa olsunlar arar sorarım,yanlarında olmaya çalışırım. Sevmediklerimse hep umrum dışı 🤭😂)
nunusmom caniminikizleri 1- Üşengeç (üşengecim yani napim daha nasıl açıklayayım) 😂 2- Sabırsız (sıkıntı vs gibi durumlar için değil de mutlu olacağım bni sevindirecek durumlarda beklemem gerekirse asla bekletemem. Sürprizleri bekleyemem ve yapamam da dayanamaz söylerim 😂) 3- Nasıl tatlı nasıl tatlıyım izahı yok o derece 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
affa caniminikizleri 🤷kinliyim🤷(bilmem ne kadar doğru bir şey ama bana yapılan kötülükleri asla unutmam konuşsam bile eskisi gibi olamıyorum.) 💕Sahipcilim💕(benim olan benimdir kimse dokunamaz.Bebegim daha olmadı ama şimdiden kimseyle paylaşmak istemiyorum) 😢Duygusalim😢(hep alarim dert yaparım kendime.goz yaşlarım elimde bildiğiniz gibi…)
caniminikizleri affa duygusal olmak iyidir bide aglayamasak ne olacak ilk bebeğin ise bu normal bişey ben ilk bebeğimi kimse ile paylaşmayı geç yüzünü göstermemek için uğraşlara girerdim bazen aklıma gelirde güler geçerim ne akılla öyle şeyler yaptım acep 😁
annelik_4 caniminikizleri aynen bide hamile olduğumu yeni öğrendim sinirlilik gitti yerine çok sakin biri geldi😃😃
mervemurat16 caniminikizleri yemeğe düşkünüm (çünkü tipik bir boğa burcuyum😁) aceleciyim( herşey hemen olsun bitsin isterim ertelemeyi sevmem) çekingenim(herkesle arkadaşlık kuramam kendi dünyamda takılırım genelde)
caniminikizleri mervemurat16 kendi dünyanda olmak bence çok iyi en güzeli diyebilirim çünkü insanlar çok kötü kime güvenebilirsin ki insan gibi yaklasmıs olsanda seni yanlıs anlıyorlar varsın herkesle mesafen olsun
caniminikizleri annelik_4 hayırlı olsun sinir bende de var yahu malum 4 çocuk olunca oluyor o kadar 😁
momqq BOĞA burcuyum ve burcumun bütüüüünnn özelliklerini taşıyorum ama farklılık olarak sevmediğim tek özelliğim aşırı duygusal olmamm herseye ağlayabiliyorum aglanmicak şeylere bilee 🤦🏻♀️ ya abim ablama zamaninda yaparmis oda boğa burcu ablamda bana yapardı küçükken karsima gecrdi ağladı ağladı derdi kahkaha atardı sanmi agliyomusum gbi ortda bsy yokken bile ne aglicam bee diyip gozlerimden bakardm yaşlar akardi sinirden aglaym mi gülim mi bilemezdim 🤦🏻♀️😁😁😁
GlstnMrt caniminikizleri aşırı sabırsız biriyimdir bişey o an oldu oldu olmadı vazgeçerim direk İnatçıyim dir aşırı derecede bişey dediysem odur başka yolu olsa da odur yani Bide aşırı duygusal bir yapım var yaşlı bir dede mesela yolda yürüsün ona bile oturur saatlerce ağlarım bide çok sinirli de bir yapım var ota boka sinir olurum direk değişik duygular içinde kayboluyorum resmen 😁😁😁😂