Masal-10 Kızlar suyum artabilirmis. Doktorum sınırda dedi . 24+5 deyim . Nette çok sıkıntı şeyler yazıyor korkuyorum 😥 Yaşayan var mı acaba normale döner mi azalır mı 😞
-Annem Masal-10 Suyum normaldi benim en basindan beri ama 31+5 . Haftada randevuya gittiğimde sinirda dedi. Yediklerime ictiklerime dikkat ediyorum şekerli şeylerden hamur işi ekmek vs uzak duruyorum sekerim sinirdaydi çünkü . 34. Haftada randevum var 🤷🏼♀️
Tugceinciuak Masal-10 bendede fazlaydi seker yuklemesi yapildi bi 50 lik bi 100 luk temiz çıktı ama sonrasinda hep yuksekti su hamurisi tatli meyve vs. Yemezsen düşüyor eger seker varsa
GiGi1 Masal-10 benim 22’den bu yana yani 35 haftaya kadar öyleydi şu sıralar düzeldi şükür bir sıkıntı değil sadece eğer şeker çıkarsa sorun ve şekerde çıkmadı endişe etmeyin şeker kontrolünüzü yaptırın
gulozgrr Benim de o haftalarda sınırda dedi az hamurişi tatlı ye demıstı. Biraz dikkat ettim diğer kontrolde normal çıkmıştı suyum.
-Annem Masal-10 Dikkat edersen bence düzene girebilir 🙏🏻 daha hafta olarakta çok ileri değilsin , şeker testinin sonucuna göre doktorun yönlendirir zaten içini ferah tut🥰
-Annem Masal-10 Sen yinede şekerli hamurlu şeylerden uzak dur, havuç suyu armut bu tarz şeylerde yükseltilmiş suyu onlarda dikkat et bazen sebebi olmadanda yukselebiliyormus gerçi belki gittiğinde normale dönmüş bile olabilir 😇 İnsalalh öyle olurr🙏🏻
Masal-10 -Annem Yaaa inşallah canım çok sevindim şekerim çıkmamasına ama bir o kadar da suyu söyleyince doktor korktum nette down sendromlu gebelerde de oluyor %35 yazmışlar hatta olasılığı da yüksek endişelendim 😞
Masal-10 Tugceinciuak Şeker çıkmadı çok şükür hatta baya iyi değerlerim ama suyun yüksek diyince korktum acıkcası nette down sendromlu gebeliklerde yükselir filan yazıyor endişe ettim 😣
Masal-10 GiGi1 Ah canım çok sevindim geçtiğine bendede şeker çıkmadı darısı başıma geçsin inşallah 3 hafta sonra kontrol var inşallah geçer benimde çok teşekkür ederim 🙏🥰