niloya94 _Hulya7106 evet ilk gebeliğim amin inşallah bebeklerimizi kucağımıza alalım sağsalim bende en başından beri erkek hissediyorum
_Hulya7106 aysenur30a bazıları çok zor gecırıyor bazıları rahat ama velakin yolun sonuna çok yaklaşmışsınız rabbım dağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah yavrunuzu cınsıyet nedir ☺️
aysenur30a _Hulya7106 cinsiyet erkek. Teşekkür ederim sizede allah kolaylık versin baya zor bir süreç bu dönemler
Hatice--- _Hulya7106 amin hep beraber inşallah ben hissedemiyorum ya ama ilk hamileliğimden farklı bir hamilelik yaşıyorum o yüzden sadece erkek olabilir mi diyorum kendime bulantı bende de sabahları oluyor hemen geçiyor şükür 😂
_Hulya7106 Hatice--- bende de sabahları oluyor kahvaltı sonrası hafifliyo 😂 rabbim gönlündekini versin bakalım hayırlısı ne ise sağlıklı olsun
Ebrubgrynk Bende 13+ 1 cinsiyeti henüz bilmiyorum 2 hafta sonra gideceğim . Sizde cilt kuruluğu vs gibi problemler oldu mu benim elim yüzüm çok kurudu
Almi3434 Damlacaa bende erkek düşündüm ilk bebegım kız ama 12 haftalıken kız dedi bu 14 haftalık görüntüsü sormadım o an ağrım olduğu ıcın 😔tekrar soramadım ıyımı diye bakmaya gıtmıstım