Aybarssmom_ Ogtt 50 Gr 0 dk 91.3 Ogtt 50 Gr 60 dk 129.6 Doktoruma yarın göstereceğim ama merak ettim normal mi sizce
Yazmelegi_ Aybarssmom_ ilk değer 90 a kadar normal ama sizin ki 91 bence sorun olmaz 1 saat ise 140 a kadar normal yani bana göre sonuçların normal
Elifaco Aybarssmom_ sonuçlarınız normal bende gebelık selerı var 75 ml içmiştım ben açlıkta sıkıntı yoktu benim 1. Saatım 205 çıkmıştı dıyet yapıyorum sınır 1. Saatte 140
Aybarssmom_ Elifaco benim özeldeki doktorum 75 Gr istemişti ama pahalı diye devlette yaptırmak istedim devlet 50 gr yapıyoruz anormal çıkarsa sonuç 100 Gr yapıyoruz dediler, sanırım sıkıntı olmaz 50de çıkmayan 75de de çıkmaz herhalde
Elifaco Aybarssmom_ bende özelde 300 tl verıp yaptırmıştım 50 de çıkmayınca 75 de çıkar mı inanın bısey dıyemıyorum inşallah çıkmaz sız ewde kendınız de ölçtügunuz zaman görürsünüz zaten karbonhidratlı şeyler yıyınce yükseliyor varsa eger
renginnn Bende bu sabah yaptırdım 50 içtim 161 çıktı diyet dedi 2 hafta sonra 75 ile yapacakmış biraz endişelendim