Tubam26 Zeynpp49 umarım ya valla bende bekliyorum. Ama ne ağrım var ne sancım hiç bişeyim yok anlamadım
Zeynpp49 Tubam26 aynı durumdayım stres oldum korkuyorum her şey yolunda gitti şu ana kadar ama belirti yok sancı yok. Sizde normal doğum istiyorsunuz sanırım
Tubam26 Zeynpp49 evet bende normal istiyorum kanala girmediğini söyledi pazartesi kontrolüm var ama böyle şeyler olupta sancımı da olmaması tedirgin ediyo. Resmen belirsizlik içindeyiz ya
Ozge5541 Tubam26 kaç haftalıksınız vajinal muayene de ne söylüyor doktorlar bende pazartesi olacağım 38 deyim
sdeniz Yagmurben evet sümüksü, istemsiz geliyor. Benim içim rahat etsin diye bugün nstye gittim, sancı çıkmadı
0605_ Merhaba bende de salyamsı bi akıntı geliyo arada bende 37+dam sonra başladı 38+2yim.İlk daha şeffaf veya sarıydı ama şuan kahverengimsi yine salya nişan sayılmaz bende nstye giriyorum sancı yok başka hiçbir belirtimde yok zaten
Beyzanury1234 0605_ olabilir illa sancım varken gelmez canım kısa zamanda doğum yapacaksın nişan geldiyse😊
Gamzecay Yagmurben benden kahreverengi kan parcasi bile geldi ama nişan değilmiş hala devam ediyor enfeksiyonum vajinami tahriş etmiş o kanatmış. Bence bir acile git derim nolur nolmaz haftanda büyük çünkü
Yagmurben Tubam26 merhaba Tuba .. bugün nst ye girdim çok hafif kasılmalarım başlamış.. dün gelen de nişanımmış .. doktor çatı muayenesi yaparken rahmin yumuşamış dedi normali bekleyelim dedi
Tubam26 Yagmurben merhaba canım hadi inşallah ya peki yatış verdi mi? Bugün bende sancı ile geldim acile yatış verdi 1 cm açıklık var ve sancım çıktı. Bakalım yattım inşallah hayırlısı ile doğumlarımızı yapıp bebeklerimizi kucağımıza alırız
Yagmurben Tubam26 yok hayır benim açılmam yok sadece rahmim yumuşamaya başlamış. Sancını bekleriz dedi