SevgiSevde Huhu21 cnm Rabbım bağışlasın seni üzmek istemem hepimizin bebisleri cok kıymetli ama keşke birazcık büyüyene kadar yanında yatirmasan uyku ölümün eşiğidir derler yorgunluktan deliksiz bir uykuya dalarsın insanlık hali Allah korusun bebeğin yanında sesinize çıkartamaz başına bir şey gelmesin
Huhu21 SevgiSevde doğru söylüyorsunuz ama şu an da annem yanımız da uyuyor ben uyuduğumda annem mutlaka uyanık olur kendi evime geçene kadar böyle yapıcam 🙏🏻
Eliiiff_ Melike_sevgi olsun annelik iyi anneler için zordur diye bir şey okudum çok zor gerçekten ama çok güzel isteyen herkese nasip olsun doğunca insan eksikmişim diyor🥹
Melike_sevgi Eliiiff_ muhakkak doğru diyorsunuz Allah kimseyi evlatsız bırakmasın herkes hayırlı evlat o evlatlara da hayırlı anne babalar nasip etsin🤲🏻♥️
Melonicka Melike_sevgi doğum sonrası yapilacaklar listesi ; Kumru yemek Sade büyük boy filtre kahve Yüz üstü uyumak Karışık pizza yemek Kola içmek Bu liste böyle uzar gider 😂😂😂
Melike_sevgi Zumzugukodummuzzingillatirim Allah onunda dengeli olanını versin hayırlı olanını versin o zaman az verip aratmasın çok verip şaşırtmasın yerinde olsun besleyici olsun☺️
Melonicka Melike_sevgi bir de bunun emzirme sonrası listesi var henüz hazır değil ama illa ki emzirirken de yememize izin vermeyecekleri şeyler çıkacaktır. Yahu ömrümde bir tek dönem vardı istediğimi istediğim kadar yiyip icebilecegim ona da izin vermediler be 😂😂😂😂
Zumzugukodummuzzingillatirim Blackatlas aşkım hayatta yemem 😀🤣 midye farklı bir şey onu böyle akşam dışarı çıkacaksın kokoreç gömeceksin kaliteli bir yerde sonra gidip gezerken güzel taze tezgah bulacaksın 50 tane gömüp kalkacaksın başka türlü olmaz 😀🤣 yanına cila varsa onada okay 🤣🥲
Mercimeek Melike_sevgi 😄😄 yedirdiğim bütün misafirlerim öyle diyor ama hepsi alıştı şuan yanıma şırdan için gelmek istiyorlar
EceSB Cips ve tatlı yemek. Midem asla istemiyor. Ah ama nasıl severdim, güne bu akşam kesin yiyebilcem bir kerecik diye başlıyorum. Akşamı yine mandalin, ekşi elma ile kapatıyoruz. İlk trimester geçince belki kaçamak yapabilirim.