Melike_sevgi Ayy kızlar eşim yanımda yüz üstü foşur foşur yatıyor ben yan yatarken bile ayağımı düzgün ayarlayamıyorum doğumdan sonra sanırım ilk yapacağım yüz üstü yatmak olacak😂😂 peki hamişler ve annişler siz ne yapamayı düşünüyorsunuz 😍
benaslindayohum Melike_sevgi ah canım belki 3-4 ay daha beklemen gerekebilir süt üretimi olacağı için azcık heryer süt olabiliyor 🙈🤦♀️😂😂 kalamar yicem bunu doğurunca ilk işim 😂😂
Melike_sevgi benaslindayohum ciddi mi Ya ben onlara çözüm bulurum içimdeki yavrum sıkışmasın da sonrası ne patlıyor ne çıkıyor umrumda değil😂😂😂😂
Mom_83 benaslindayohum canım ben araştırdım evde yada temiz yapılan bir yerde güvenle yiyebilirsiniz diyor, içinde cıva oranı güvenli balıklar arasında yazıyor [https://www.google.com/amp/s/www.gebe.com/hamilelikte-kalamar-yenir-mi/amp](https://)
Melike_sevgi Yazmelegi_ valla ben korkuyorum doğurup direk yatarım diye o kadar özledim bide ben yüz üstü yatmak dışında uyuyamıyordum yani o kadar zorlandım ki anlatamam
Melike_sevgi caniminikizleri ayyy 39+1 deyim şuan evladıma balkon konuşması yapmaya gidiyorum aşırı imrendim size🥺🥺☺️☺️😂😂
Melike_sevgi Mirzaninannesiyim kimse aşermiyor herhalde benim yüz üstü yatmadan sonra sıra sıra yiyeceğim şeyler var ama önce yüz üstü yatmak😂😂😂
December Melike_sevgi sağlığımı özledim bir an önce eski sağlıklı zamanlarıma geri dönmek istiyorum. Normal hızda yürümek istiyorum nefes nefese kalmadan, istediğim gibi yemek yemek istiyorum kısacası insan olmayı özledim. Kabızlıktan perişan oldum. Daha 29. Haftadayim geçmiyor.
Melike_sevgi December ayy birazda işin farklı boyutunu ele almışsınız okurken bi tuhaf oldum annelik hiç kolay değil gerçekten de.. işin sonunda onlara kavuşmak var yoksa zaten çekilecek dert değil🥺 kabızlık için doktorunuzdan ilaç istemediniz mi
Merve_vrl December Kefir iç canım sabah akşam bak iyi gelir. Yanında da kuruyemiş tüketebilirsin. Çiğ badem,çiğ fındık,ceviz içi iyi gelebilir. Kayısı suyu da başka bir alternatif. Bol su tabii hepsinden önce. Umarım kısa zamanda iyi olursun🌺
Slc December canm bende 28 haftaligm bir gün bile kabz olmadam sabah kalkar kalkmaz su yemklerde su limonlu su ara öğünlerde süt yulaf ceviz az meyve
December Melike_sevgi kendi açımdan hiç guzel bir hamilelik gecirmiyorum ne kadar ilaç kullandiysam bi faydası olmadı hicbiri işe yaramıyor artık çok yoruldum. Tek tesellim bebek iyi ben her ne kadar kötü olsam da o iyi çok şükür.
Merve_vrl Melike_sevgi Aslında yüz üstü yatmayı çok isterdim ama doğumum planladığım gibi gitmediği için zorunlu sezaryene girmek zorunda kaldım😔😔 Bunun için birkaç ay daha beklemem gerekecek sanırım ama çok şükür halimize 😌🌺 doğum yapacak olanlara da şimdiden hayırlı doğumlar 🌺
Melike_sevgi Merve_vrl yaa bi an önce geçer o zaman inşallah bebeğinizde siz de hep sağlıklı olun da yatmak kolay☺️ Teşekkür ederim benimde son 6 gün görünüyor bakalım hayırlısıyla ne zaman gelirse oğluşum
December Merve_vrl hepsini denedim canım maalesef yok olmuyor artık kabızlıktan yemek yiyemez oldum yoruldum…teşekkür ederim.
Melike_sevgi December ayyy kıyamam bebeğinizde iyi olsun sizde mutlu anne mutlu bebek demek benimde kabızlık problemim vardı bekarken de hamileyken de yani tek tavsiyem bol bol su yürüyüş ve günkurusu yiyin inşallah geçer ya