Yozgee Kızlar öyle test fln yaparsanız kafayı yersiniz ..Belirtileriniz ilaç belirtileri henüz durun bakalım .. Doktorunuz test alana kdr bence test fln yapmayın sabırla bekleyin derim .. İlk aşılamam da tuttu benim de bu belirtilerin hepsi bende mevcuttu .. Adetinize yakın ağrılarınız olacak daha .. Ters hareket etmeyin dinlenin bol bol size tek tavsiyem budur
Alottawarmheart Yozgee bnm de ilkinde bir çok belirti vardı ben olumlu düşündüm ama bir yandan çatlatma iğnesi ve hormon etkisi olduğunu biliyordum, zaten hamilelik ve adet belirtisi aynı deniyor dediğin gibi çok kendimizi dinlememek lazım
Bsrnura Yozgee ya canım doktor günlük hayatına devam et dedi ben ev temizliği falan değil ama gezmeye arkadaşlarıma falan gittim öyle yatım diyemem bu ikinci aşılamam
Alottawarmheart mom28_ canım bence o çatlatma iğnesinden bana da olmuştu ilk aşılama da bide sen iğne vurdun ben Mesela ilaç içtim onlarda yapıyor ama bir kaç güne geçiyor seninde bence 4 5 güne gecer gaz hali
mom28_ Alottawarmheart gonal f ve pergovis igne kullandım sonra çatlatma ignesi şimdide fitil bakalım hayırlısı aşılamaya herkes negatif gözle bakıyor cogu tutmadı diyor ama umut işte
Alottawarmheart mom28_ sen olumlu düşün , dualarını et meditasyon yap, YouTube da hamilelik ile ilgili olumlamalar var mistik yol un çok rahatlatıcı , hakkında en hayırlısı en sağlıklısı neyse o olacak elbet canım 🩷
Bsrnura Zafse pazartesi vercem canım kanı inşallah öyledir ama umudum yok ben birde testi negatif görünce sinirlendim fitil falan bıraktım çok sıkılmıştım artık
Zafse Bsrnura akışa bırak kuzum bana sadece Dr dubhaston verdi hatta cuma kan verdiğim gün bitmişti hocam devam mı dedim oda yeniden yazdı testler elbet yanıltıcı olabilir ama şunu unutma gerçekten negatif bile olsa yola devam biraz nazlaniyo bebiş deriz belirti olmaması vs konularına da asla kafanı takma bende göğüs açısı ve sivilce harici hiçbisi yok ksiiden kişiye degisiyo çünkü bunlar :)
Zafse Elffth_2017 hadi hayırlısı kuzum varsa bisiler Cook hafif gölge gibi çıkar ama garanti olsun 14. Günü kan ver derim Dr bana 12. Gün kan ver dedi şuan bekliyorum araftayim 8 çıktı ne olcak diye şimdi Çarşamba vercem catlatmanin 17. Günü aşılamanın 16. Günü olmuş olucak hayırlısı bakalım
Esrashshshssh Zafse canım bede bugün doktora gittim yumurta 13 olmuş 2 gun daha ganol f 75 vurul gel dedi sence buyur mu ya
Zafse Esrashshshssh kuzm gonal f 4 kutu kullandım ondan sonra para küte büyüdüler :):) 50 2 gün 75 4 gün sonra 100 4 gün 125 4 gün ve en son 137.50 kullanarak ile finali gördük inşallah senin büyür balım 100 benim 14 12 mm likler vardı onları buyutmemisti sonradan hepsi işte doza göre buyudu