Krdlngr Biz 37.haftaya girdik ama hala bekliyoruz ne sancı anlıyorum ne. Bişey ilk doğumum olucak sadece üşüme var suyum geldiğin de doğum olur diye düşünüyorum ne zaman doğucak çok merak ediyorum siz doğum yaparken nasıl anladınız ve gebiş olanlar kaç haftalıksınız🙈🙈🙈😋😋😋😍
EbrKzlky Krdlngr İlk oğlumu 37+5 te doğum yapmıştım sancım gelmişti nişanımla beraber🙈 şimdi 38+5 olduk bi belirti yok🙈 Bugün alttan muayne oldum umarım tetikler doğumuu 😂
Melike_sevgi Krdlngr 36. Haftamdan sonra doktor her an doğurursun dedi 40 a merdiven dayadım hala oğluşum gelmiyor Ya cennet kuşum herhalde içeriyi çok sevdi☺️☺️☺️😂
AsyaCngz55 Krdlngr 36+5 ile hemen arkandan geliyoruz 🌸 ben de hala ağrısız sancısız devam ediyorum her işimi kendim yapabiliyorum hala kızıyorlar daha yapma diye de rahatsızlığım yokken yatmak sıkıcı
Gamzeeeeee6676 Krdlngr 37+3 benim 35 hastalıktan belli ağrım var ama bi belirtim yok 2.hamileligim ilkinde 39dq doğurmuştur buda öyle gibi haftaya salı kontrolüm var 38 haftalik oluyorum bakalim nolucak