Papatyam17 Kızlar ne kadar güzel yikansa da bembeyaz olmuyor önerenileceginiz bişey var mı bazilwri karbonat falan koyuyormus galiba ben normal deterjan koyuyorum biraz da çamaşır suyu onun dışında bişey yapmıyorum
gamzecgr Papatyam17 deterjan gözüne 1 kaşık toz şeker ve biraz karbonat bembeyaz oluyor hep öyle yıkarım 👌🏻
Asel53 Papatyam17 karbonat dökün perdelerin üstüne soda ve tursilş karıştırın , makina suyu aldıktan 15 dk sonra bekletmeye alın makinayı 20 dk beklesin sonra tekrar çalıştırın
AsyaCngz55 Papatyam17 tül perde için vanish kosla ile ön yıkamalı yapın sakız gibi çıkıyor köyden getirdik perdeleri yıllarca kullanılmamış onlar bile griden beyaz pldu
Rahmi Papatyam17 valla ben leğende çamaşır suyu ve tursil sıcak su karıştırıp beklettim sonra makinaya yıkamayaa attım gene tursil ve yumuşatıcı döktüm bembeyaz oldu gri idi ucu beyazladı
deniizz_ Papatyam17 bulaşık tableti atıyorum içine beyazlarda hep kullanırım çok güzel beyazlatıyor bide kosla
Egevebarisinannesi Papatyam17 ben mintax tül beyazlatici alıyorum koyuyorum bazen iki kere yikatiyorum makinede evim sobalı zor beyazliyor
Merimerim Morning fresh loc-tem diye bir temizlik ürünü var marketlerde. Kayınvalidem de tüm beyaz çamaşırlara, tüller hep bunu kullanmaya başladı. Çok amaçlı bir temizlik ürünü. Bir kapak bile eklerseniz farkını görürsünüz üstelik ucuz da
KuzeyinAnnesi10 Papatyam17 ınstagaram da bi kadın var domestos koymuştu ama ben denemeye cesaret edemedim hala 1 odaya deneyip sinra hepsine yapicam