hayruss Selam kızlar, 16 haftalık hamileyim. Detaylı ultrasonu nerede ve ne kadara yaptırdınız ? Ataşehir Medicana hastanesine gidiyorum kontrole ama orada yokmuş.
Raife03 hayruss benim gittiğim hastahanede de yok. Başka bir yerden fiyat aldım 2500 dedi fakat gün yok bir ay sonrasına gün veriyorlar
Edaerdem5203 hayruss Ataşehir’de örnek tıp merkezi var tavsiye ederim giden yakınlarımda var ve diğer özel yerlere göre de uygun olduğunu söylüyorlar bende 17 haftadayım bende orda yaptırmayı düşünüyorum fikir olabilir sizin için
Omerkazim Canim heryerde fiyat degisir tabiki. Ben 22+6 da samsunda yaptirdim 2 bin 200 muayene ucreti.doktor fetal dna istedi onuda 9 bin tl.ye yaptirdim🫢
hayruss Omerkazim İstanbul daha uygun o zaman 😄 muayene ücreti Medicana 1200 fetal DNA yı 8800 e yaptırdım bende.
hayruss Omerkazim evet çıktı, 7. Günde çıktı sonuç. Doktor önerdi, 2 ‘li, 3’lü,4’lü testlere gerek kalmaz themden daha kesin sonuç demişti. Hem cinsiyeti de öğrenmiş olduk. Bir sorun çıkmadı temiz çıktı sonuçlar.