Papatyakokulukiz Kızlar 6 . Ayımıza gireceğiz. Bu ek gıdaya ne zaman başlamam lazım 6 ay bitmesi mi lazım? Birde süreç nasil olacak neyle başlayacağım kafam çok karışık bana bilgi verirseniz çok sevinirim
Eboz Papatyakokulukiz basla bence yogurt ile sonra3gun kurali diyorlar Ama Ben o kurala uymadin sukur alerjiside cikmadi Sende hasla taddir
Busraakay_26 Papatyakokulukiz artık doktorlar 5 aylıkken başlatıyor yoğurt ve sebzeler ile başlaya bilirsin 3 gün yoğurt vermen gerek ama her gün diğer güne göre kaşık miktarını arttırman Sonra havuç kabak patates brokoli gibi sebzeleri 3 gün kuralı ile teker teker tatması lazım
Nurr_22_22 Papatyakokulukiz ben 5 aylıktı başladım yoğurt sebzeler meyveler ayına uygun verebilirsiniz zaten ilk zamanlar yemek istemiyor tatlari değişik geliyor zamanla düzen oturuyor
Papatyakokulukiz Busraakay_26 ya bana bunu detaylı anlatabilir misin ? Mesela 3 gün yogurt vereceğim zaman zaman dilimi önemli mi atıyorum kalktım emzirdim öğlene doğru bir çay kaşığımi yogurt vereyim yoksa tatlı kasigimi 3 gün kuralının mesela 3 gün boyunca atıyorum patates verip alerjisi var mı yok mu takip edip daha sonra patatese havuç mu karıştırıp vermem lazm
Busraakay_26 Papatyakokulukiz beslendikten 1 saat sonda tadım yapman lazım işk gün çay kaşığı ikimci gün tatlı kaşığı üçüncü gün ise istediği kadar yiyor üç gün boyunca alerjik bir durumu var mı yok mu bakıyorsun 2 gün patates verdikten sonra üçüncü gün patates ve havucu karıştıra bilirsin 6-7 aylar tadım niteliğinde gidiyor 8 ay artık sabah ve akşam öğünleri olması lazım