MasalAlparslanMom Yenianneperci35 valla biyer 3 TE gel yeni acicaz dedi bayagi da uzağımda ama gidicem sanırım 😂
Yenianneperci35 MasalAlparslanMom aldıktan sonra yazar mısınız🙈 evet bana da hiç mal gelmedi gün içinde uğrayın ya da yarın filan gelin dedi de zor😅
MasalAlparslanMom Ebrugrgn aynen aynen hepsi yoktu benimde bulduğum yerde hem de yeni açıyorlardi bitmiş falan değildi
-Annem Alabildigim sadece bunlar 🤷🏼♀️ Ne çarşaf ne alez ne oyuncak adam akıllı hicbirsey yoktu bunları aldigima şükrettim 😂
Birbahargunu -Annem nohut battaniye ve o beyaz ceketten ben de aldım yumuşacık çok tatlı 😊hatta battaniyenin yumusakligini kedim çok sevdi yattı üstüne mecbur bir tane daha aldım 😄
Zeynepli12345 -Annem Beyaz hırka kaç aylık 3-6 aylık aldım ben kış bebeği olacak diye çok küçük geldi gözüme kolları güzelde vücut kısmı fazla kısa gibi
User22 MasalAlparslanMom hayır bugun bütün sinirim bozuldu erkenden gittim 10 a yakın a 101 sadede 1 tanesine gelmişti ordada battaniye tulumlar mama sandalyesi ve kıyafetler vardı nevresim vs yoktu Bende battaniye nevresim ve çarşaf için gitmiştm sadece battaniye alabldm girdiğim diğer subeler hep aynı cevabı verdi ürünler gelmedi sevkiyat gndermedle diye bende nevresim ve çarşafı internetten sipariş ettim stok var gözüküyodu ama az önce mesaj geldi sipariş iptali
Ayfer33 MasalAlparslanMom vala ben küveti bı a101 den. Tası nı ve kovasını başka bir a101 den dış kaşıyıcı çıngıraklı 2li pijama altı ni bı a 101 den emzirme örtüsünü başka bir a101 den buldum zor bela ama ne biberon ne. Göğüs pompası bunların hiç birini bulamadim
kvsr22 Ayfer33 Aldığınız küvete file denediniz mi ? Evimin yakınında A101 var ,bugün küveti gördüm orda .Eğer file oluyorsa alacağım
Sinemgndg MasalAlparslanMom ben gene hiç bulamadım 3 tane gezdim 😂 neye göre getiriyorlar neye göre getirmiyorlar bilmiyorum 🙄
Enas2365 MasalAlparslanMom pazartesi post açıldı ürünler şimdiden raflara koyulmuş diye. Ben 2 tane A101 gezdim pazartesi günü, aktivite masası, ilk arabam, mama sandalyesi, havlu, birkaç tane de oyuncak alabildim.
AsyA_34 MasalAlparslanMom 3 tane gezdim bi kaç bişey aldım ama son gittiğimde hiç ürünler gelmemişti dizilmemiş yani bilemedim
MiaBaslck MasalAlparslanMom Ben Ümraniyede oturuyrm buldm valla bi çok şeyi internettende sipariş verebilirsin ama çok kalabalıktı tüm hamileler sıradaydı 😀
Feslo MasalAlparslanMom Epey dolandım adam akıllı bi şey bulamadım. Şansımı denemek için a101 kapıda uygulamasına baktım nevresim ve fisher price puzzle orda vardı sipariş ettim geldi. Başka şeyler de vardı uygulamada.
xbebegimx MasalAlparslanMom carsaf , mama kasigi, welsoft ceket, yelek bunlari aldim asıl almak istedigim pompa ve askilikti ama yoktu hicbirinde :/
Feslo Burcu7260 ben mesela saat aralığı 12-14 gibi bi şey seçmiştim teslimat için o aralıkta geldi :)