pembebiranneadayi Merhaba kızlar 31w gebeyim burnum tıkalı, boğazım konuşamayacağım kadar şiş durumda. Halsizlikten ölüyorum😭😭😭😭 Ne yapabilirim siz neler yaptınız
Miniktavsannn pembebiranneadayi hicbirsey yapamadım 28 haftadan 29+4 e kadar çektim öyle bir boğaz ağrısı bu yaşıma kadar görmedim. Çok gecmis olsun sizede
pembebiranneadayi Miniktavsannn çok teşekkür ederim nereden nasıl bulaştı anlamıyorum dışarı bile çıkmıyorum 🥺🥺🥺
Miniktavsannn pembebiranneadayi ben memlekete geldim hem hava degisimi oldu hemde yeğenlerim okula gidiyor onlarda hastaydı kesin onlardan kaptım diye düşünüyorum geceleri yatmadan hafif sıcak ballı süt iciyordum
Miniktavsannn pembebiranneadayi nane limon içme dediler bana nane düşük yapabiliyormus diye korktum içmedim. Sirkeli suyla gargara yaptım boğazdaki mikrobu öldürüyor diye. Birde boğazım yumuşasin diye ballı süt yapıp içtim hafif sicak
Eyvahvaveyla Ihlamur , zencefil doktorumun izin verdiklerini kullandım bal limon ekledim tavuk et suyuna çorba yaptım uzun sürdü hala geçmiyor benim