Gonca4297 Merhaba.🌸Bebek mevlidi için elbise,hediyelik vs. Bakabileceğim yerler var mı acaba? Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim neler yaptınız?
mervemurat16 Gonca4297 dolap uygulamasında ben gördüm bir kaç tane hem pazarlıkta yapabilirsiniz bebek kıyafeti için trendyol dan bakabilirsiniz
M-Y2020 Gonca4297 ben internetten yaptırmayı düşündüm ama Ankara’da hacı bayram da 30 tane yasini Şerif hediyeligi etiket dahil 210 dediler. Bende oyrda yaptıracağım sanırım
AsyaCngz55 Gonca4297 bebek mevlidinde hazırlık için neler yapılıyor hanımlar en son yıllar önce katıldım hiç hatırlamıyorum bile
Rumirumii mervemurat16 ben trendyoldan aldım gerçekten elbise çok güzeldi fakat 0/6 ay diyordu o yüzden çok büyük geldi tekrardan almak zorunda kaldım ↉ aldım başka bir avm den
Rumirumii M-Y2020 bende geçen hafta yaptım hediyelik olarak Yasin cüzü yerine renkli kolonya tercih ettim hepsinin malzemesini alıp kendim yaptım trendyoldan
Rumirumii M-Y2020 Mevlüt elbisesi ve hediyeliklerim toplam 750 TL tuttu pastamız benim elbisem vs dahil değil🥰