Hs4523 Doktorun verdiği peddeki turnusollar mavi renkli eğer su geliyosa mavi renkte kalması gerekiyor dimi amnion sıvısı bazik oluyor?
Ysn Hs4523 hayır mavi ise pembeye pembe ise maviye dönüyor suyu ise ben böyle biliyorum ama turnusol kağıdına asla güvenme yanılabiliyor en güvenilir amnisure
Sewo Hs4523 turnusol kağıdı mavi olursa baz Kımızı olursa asittir.dediginiz pedleri bilmiyorum kimyaciyim diye açıklama gereği duydum turnusol kağıdını 🤗
Hs4523 Ysn ama amnion sıvısı bazik değilmi ? Mavi mavi olarak kalırsa sıkıntı olmuyormu? Bende öyle biliyorum amnion sıvısı asidik değil bazik diye biliyorum
Ysn Sewo eskiden bebeğin suyunun gelip gelmediğini anlıyorlardı bu yöntemle ama yanıltıcı olabiliyor artık amnisure diye bi test var %99 güvenilir sadece bebeğin suyuna tepki veren bir test. Turnusol kağıdı bazen akıntılara karşıda renk değiştirebiliyor
Ysn Sewo amnisure her hastane yapmıyor cnm çünkü yurt dışı testimis öyle demişlerdi hastanede. Ama 5 dakikada suyu mu degilmi anlaşılıyor ve sadece bebeğin suyuna tepki verdiği için güvenilir
Sewo Ysn son ay da kullanılır o zaman. ALLAH sağlık sıhhat versin ya. Dün biri suyum gitti diye post açmıştı çok üzüldüm dünden aklımdan çıkmadı
Ysn Sewo her dönemde kullanılabiliyor cnm. Allah herkesin yardımcısı olsun kimseye evlat acısı yaşatmasın
Sewo Ysn amin amin çok zor ben 4 aylık bebeğimi kaybettim şimdi tekrar hamileyim. Ama heyecan sevinç hiç yok ilk inin acısı halen taze
Ysn Hs4523 belki benn yanlış hatırlıyor olabilirim cnm ama zaten sen turnusol kağıdı yerine amnisure iste daha güvenli