Mirzaninannesiyim Deletedmon_98 Kaset test normal beyzz kücük testler varya o yani anca adet gecikince ya da 2 gün kala cıkar ama erken gebelik testi 6 gün öncesine kadar sonuc verebiliyor geç döllenmeyse o ayrı ama daha hızlı sonuc
momqq Canım bnce şehir farkı mı var blmiorum erken gebelik testine 170 diyen olmuş bn 11 haftalığım işte yaklask 2 ay önce erken gebelik testini 40 tl ye almıştım eczanedn bnce sor fiyatını ona göre al
Kayrakusum_0 [silindi] burada herkes test parasını farklı söylemiş ve evet şu an elimde test alcak param yok eşime söylemek istemiyorum eğer varsa gebelik öyle söyleceğim 7 senedir çocuğunuz olmuyormuş sanırım testlere verilen paraları benden daha iyi bilirsiniz
[silindi] Kayrakusum_0 evet 7 yıldır olmuyor. Cok verdim para testlere Demek istedim en fazla 20 liradir Cok şeye harcadığımız için. Bu testlere verilen para bana hiç gibi geliyor
dodu0207 Mirzaninannesiyim geçen sene istanbulda 15 tl ye almıstım bu sene tahmini 30 olmustur diye düşündüm. Herşey 10 katı arttıgı icin😂