Btl_akkurr Feyzadilara teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Rabbim bu cuma günün hatrına size ve isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah buraya haberlerinizi bekliyoruz❣️❣️
Feyzadilara Meryemim_ edicem kuzum ben surekli bakiyorum kontrol ediyorum burayi 🤲insallah iyi haberle donerim
1prensesannesi__ Feyzadilara yakinlastirinca t1 le t2nin ortasinda bi golge gordum gibi 😃 2 gün bekle 2 gun sonra bidahq test yap ayni marka testten yap ama varsa belirginlesor
Feyzadilara 1prensesannesi__ dimi gercekte daha belirgin ayni marka 2 tane daha var esim saolsun test doldurmus hepside kaset 🤭
1prensesannesi__ Feyzadilara 2 gün bekle hemen yarın yapma ki sonraki gun daha net olsun cizgi gozle gorulebilsin pazar gunu yaparsin bide sali gunu zaten git gide netleşir 😃🥰 bana da dua et olurmu benim adet gunum pazar ya da pazartesi az kaldı insAllah olmamda bende cift cizgi görürüm 🥰
Zehraalii Feyzadilara regl 9 unda olacağım olmazsam yaparım olursam da önümüzdeki ay inşallah 😇Rabbim hayırlı zamanlarda nasip etsin inşallah herkese🥰
Gezenlady Feyzadilara bende çıkmıştı sende deneyebilirsin olmassa eger bir hafta flan daha bekle çok heyecanlı ya bende kendimi hatırladım şimdi ne sabırla bekledım basında 🥹
Feyzadilara 1prensesannesi__ insallah kuzum benimdee var diyemeyiz suan bakalm 4 gune kesinlesir herhalde veya 5 🤭
Feyzadilara 1prensesannesi__ ederim tabiko rabbim insallah nasip etmistir miniğini sana 🤭 ve bana vede bekleyen tum anne adaylarina 💕🤲
Feyzadilara Kizlar ben duramadim az once test yaptm 2. Cizgi yine hemen cok silik cikti varmidir cok skldim bu silik cizgiden varmi yok mu dusunmekten cildiricam 😑
1prensesannesi__ Feyzadilara fto at canım bi erken test yapsan daha net bi cizgi cikabilir canim ya da kan versen kesin sonuc alirsin
Feyzadilara 1prensesannesi__ https://linksharing.samsungcloud.com/mleV2NDiRzPx Böyle hiç birşey anlamadım ufff