EbrKzlky Sedefkitir12- hepimizde var o korku demekki benimkide normal gözüküyor şuan ama insanın aklına herşey geliyor işte ya. Ah anne olmak tam bir vicdan ya 🙈🥹
GulserenKY EbrKzlky Yok yok herkes aynı düşüncelere kapılıyor. Evde bir çocuğu bırakıp gitmek çok zor geliyor psikolojik olarak. Ama üzmeyin kendinizi evde kardeşini bekleyecek emin olun karsdesini görünce çok mutlu olacak 😊
caniminikizleri EbrKzlky hepimiz bu yollardan geçtik emin ol canım hatta ben ikizlerime doğum yaptıgımda bile kızımı ve oğlumu bırakmıstım tabi benimkiler büyüktü ama büyük dahi olsalar bile aklım hep onlardaydı dua et güzel düşün güzel olsun ☺
Ayshenur EbrKzlky aynı psikolojideyim demek ki anne yüreği işte bugün çok daldım o düşüncelere kızım şuan 9 aylık 12 günlük doğum zamanı 16 aylık falan olucak ama ona baktıkça yüreğim sızlıyor ya ilgilenemeZsem yeterince diye ya ikisini eşit ilgi veremezsem diye canım sıkılıyor nasıl arkamda bırakıp gidicem diye düşünüyorum çok üzülüyorum ağladım biraz çok duygusalım ya da bu aralar hiç de hazır değildim yeni bir hamileliğe birden sarsıldım gibi oldu hala daha alışmış gibi miyim bilmiyorum canım çok sıkkın yani tabi ki oda benim evladım olucak o tartışılmaz bir konu anlatamam hislerimi yani çok karmaşık durumdayım
EbrKzlky Ayshenur daha çok yeni hamilesin sende canım, sende düsünmemeye çalış inşallah sağlıkla evlatlarımızı alır geliriz evimize 🤲 bu hamilelik hormonlarıyla annelik birleşince böyle şeyler düşünmemiz normalde herhalde 🙈
Papatya_kokuyo5 EbrKzlky hepimiz aynı duygusallığı yaşıyoruz sanırım sağlıkla kucagınza alın inşallah
snysngn EbrKzlky cnm seni çok iy anlıyorum. benimde 5 yaşında bir kızım var. geçen 3 gün hastahanede yatışım oldu. evde eşime bıraktım. durdum durdum agladım. karnımdaki bebegim için evdeki bebegimi yalnız bıraktım diye. bu duygusal geçişler cok normal. şimdide tutturdum dogumu özelde yaparsam kızımda benimle kalcak diye 😅 ben refakatçi istemem eşim kalır yanımda hep böyle olmuştur. diyorumki kızımda kalsın nolcak . bana şakamısın sen diyo . benimde 2. gebeligim ve aynı durumdayız 😕
EbrKzlky snysngn Valla bende bazen sancı çekerken bile yanımda yakınımda olsun hiç bi dk ayrılmiyim oğlumdan istiyorum 🙈 2.gebelik ilkine benzemiyormus gerçekten eve gelip bian önce yavruma kavuşayım diye gün sayıyorum artıkk
Ayshenur EbrKzlky galiba sanırsam aminn inşallah tek isteğim duam bu hepimiz için en güzel şekilde en hayırlısı hayırlısının da en güzeli ve en kolay ı olsun 🥰
Sibelnogma EbrKzlky Çok haklısınız ama karnımızda ki de can ❤️ O yüzden düşünmemeye çalışıyorum.. 2 küçük yavrum var benimde Bensiz uykuları yemekleri düzenleri bozulacak 1 2 gün ama o kardeş sevgisi onlara onu unutturuyor merak etmeyin 🥹 3. Bebeğim olduğu için daha farklı şeyler düşünüyorum ben mesela eve geldiğimde dinlenmek gibi en yakınımda eşim ve çocuklarımı istiyorum hep. Cahilliğimde yaptığım gibi gelenlerle salak gibi oturmamak gibi onlara tıp olur diye ağrıyan Totomun üstünde kıvranmamaya calışmamak gibi. Yemeğimi yapıp giderim gelince hepsi hazır olur gibi gibi ☺️
EbrKzlky Sibelnogma Ah bide o sorunlar var demi 🙄 Kesinlikle gelenle gidenle uğraşmayın zaten, milletin gönlünü yapacaz diye kendimizden ödün veriyoruz olan bize oluyor.. bende sağ sağlim yavrumu alıp eve abisine geleyim istiyorum başka kimseyi düsünmek istemiyorum 🙄
Sibelnogma EbrKzlky öyle olunca kıymetli olunuyor diğer türlü e kendin yaparsın zaten maşallah diyorlar yüzsüz gibi
cokkasmabeabi EbrKzlky 3.doguma giderken çocuklara çanta bırakmaya eşim indi arabadan, seni görmesinler bırakmazlar dedi o anlamsız bakışlarına şimdi bile içim tuhaf oldu yol boyu ağladım öpemedim onları ya bidaha goremezsem diye 🥹 geride bırakınca öyle oluyor Rabbim sağlıcakla kavuştursun geri 🩷🩵
EbrKzlky cokkasmabeabi Demekki hepimiz aynı düşünüyoruz 🥹 Oğlum bugünlerde okadar şebeklik yapıyor okadar peşimde dolanıyor ki ya bidaha göremezsem korkusu beni bitiriyor 🙈 bian önce doğsun evime oğluma geleyim istiyorum ya. Herhalde 2.cocuğu 3.cocugu kucağına alana kadar bitek evdekini düsünüyosun ondan sonra başlıyor onada ayrı şeyleri düşünmek🙈
cokkasmabeabi EbrKzlky gerçekten öyle. İkincide de eşimle kalmıştı kızım, sancım kesilmişti bi ara hiç benden ayrı kalmadı napar ne eder diye. Ama geçiyor 1 2 gün alt tarafı 😊
Balbebek012 EbrKzlky seni çok iyi anlıyorum benim de 4 gaşında bir kızım var doğuma giderken sancılara değil kızımı evde bırakıykrum diye ağlayarak gittim sanki sokağa atmışım gibi hissettim ama hepsi geçiyor sonuçta karnımızdakide bizim yavrumuz
EbrKzlky Balbebek012 evet öyle gerçekten de işte insanın elinde değil galiba. Tek korku sanırım kaybetme korkusu 🥹
EbrKzlky cokkasmabeabi öyle ya sabredicem artık 🙈 Allah sağ sağlim geri gelmeyi nasip etsinde geçici duygular biliyorum 🙈
elif-asil EbrKzlky ah yaşanmaz mı benm doğumuna var ama ilk kızımda riskli geçmişti dogumum bu da öyle olursa dıe çok korkuyorum… Eşime bi konuşma da dedm evet sen çok İİ bir babasın ama bişey olurda devam etmek istersn hayatına annem baksın dedim çocuklara eşim lagı direk agzıma tıkadı tabiki kötü düşünme öle bişeyin de ihtimali bile yok dıe ama doğuma girmeden de sanrm önce Allah’a sonra annem gile emanet ederm tek duam inşallah hayırlısı ile kolay güzl bir doğum olsun saglıklı ömrümüz olsn çocuklarımla
EbrKzlky elif-asil kesinlikle bende öyle, ara ara istemsizce sürekli annemede eşimede , oğlumu bunu yapar bunu yapmaz diye anlatırken buluyorum kendimi🥹🥹 Allahım evdeki yavrularımıza kardeşleriyle birlikte kavuşmayı nasip etsin bizlere canım 🙏