Merhaba sevgili hamile annelerim, ben de her girdiğimde okuduğum ilk hikayeler doğum hikayeleri oluyordu özellikle artık son haftalara geldikçe..
Pazartesi akşam 22.00 gibi belimden kasıklarıma doğru şiddetli ağrılar gelmeye başladı hemen ılık duşa girdim geçecek mi diye bekledim ve geçmedi.O ara ishal oldum ve tuvalete gittiğimde çok hafif açık pembe kan geldi peçeteye.Hemen hazırlanıp hastaneye gittik.Nst’ye bağlandım ama bir türlü kasılmalarım düzenli çıkmadı oysaki ben 4dk da bir resmen şiddetli kasık ağrısı çekiyordum.Açılmama bakıldı 1cm. Neee o kadar ağrı sadece 1cm için mi dedim ve saat 3e kadar her 4dkda bir kasılmalarım devam etti. Artık dayanamayacağımı söyledim ve epidural takıldı.Ohhh gerisi dünya varmış yemin ediyorum.Resmen bayılmışız eşimle ben odada.Sabaha karşı 6 gibi uykudan bacak aramdan durmadan akan su ile uyandım.Resmen suyum gelmişti hemen ebe geldi ve açıklığım 5cm olmuştu bile.Kahvaltı yapıp daha da güçlenip artık normal doğuma kuvvet toplayacaktım kiii.. Sürpriz suyum berrak değil açık yeşildi. Evet oğlan kakasını yapmış yolda strese girmiş :)) ve direkt hadi hemen çabuk dediler ve kendimi ameliyat masasında buldum.Ve tam 07.26’da annesi geldi birazdan göreceksin dediler.Ah bi gördüm resmen ilk görüşte ne varsa o işte..
Yaklaşık 1 saat sonra odaya alındım ve gerisi tahmin ettiğimden daha kolaydı aslında.Ağrı illa oluyor olacakta kesik sonuçta ama bir şekilde halloluyor be Çünkü size yemin ediyorum kokuları Dünya üzerinde ki bütün acılara bedel 💚