Mavij sbo sabahda sanırım nişanım geldi hafif sarımsı sümüksü yapışkan bir akıntı geldi peçeteye yoğun bir şekilde
sbo Mavij canım o nişan değildir akıntın artıyor artık benimde öyle geliyor .bugün nst gircem bakalım ama tık yok yine
Mavij sbo benim kontrolüm perşembe günü bir heves artık gelsin diyorum ama gelen eden yok düzensiz sancılar devam ediyor
sbo Mavij bana 40.haftayı bulur dedi gittim de bende bekliyorum artık iyice ağırlaştım hayırlısı ile kucağımıza alsak yavrularımızı
Mavij sbo aminn inşallah valla benim 40ı bulursa içerden bir tonton çıkar bulmasını istemiyorum okadar çünkü sezeryana dönebilir iyice kilo alır zaten 2 hafta önden gidiyor
sbo Mavij 3500 olmuş canım bundan sonra yeri daralıyor çok almaz dedi doktor cuma tekrar kontrol var bakalım sezeryan istiyorsan karar vermiş olarak gel dedi ama normal istiyorum ben
Zeynep_Sedat 2prensmoom 38+6 olduk bekliyoruz ne zaman gelirse die bakalım. Akşamları bacak aram belim kalçama sancı giriyor ama gündüz bişe yok
Mavij sbo hayırlısı inşallah kolaylıkla olsun bende perşembe veya cuma gidicem kontrole bakalım hayırlısı
xbebegimx Binnur06 tam belli degil aslinda ozeldeki doktorum bugun kemik yapin musait normal dogum dedi, devletteki 3 hafta sonra sezaryen yapalim beklemeye gerek yok diyor napcam bilmiyorum 😑
Badesmmom 2prensmoom son günümüz 23 Ekim bakalım kendileri ne zaman gelmek isterlerse şuan tam 38 haftalık 😇
Edaozkan 2prensmoom 35+2 deyim kendi doktorun 39 dedi ama geçen önceden gittiğim bı doktor 38 de olur dedi bu hafta kendi doktoruma gidicem bakalım ne olucak yalancı sancılar da başladı