NewMomm1 Arkadaşlar merhaba. Burdan pek o hastaneye giden çıkar mı bilmiyorum ama varsa hangi doktora gidiyorsunuz veya doğum yaptınız? Matanet hanıma gidiyordum haftaya malesef ayrılıyormuş hastaneden.
Metar NewMomm1 bende cuma gününe Mihriban hanıma aldım ilk defa gideceğim iki doktor arasında kalmıştım çoğu kişi ikisini öneriyordu bende mihribana aldım beğenmezsem sizinkini denerim diyordum nasip olmayacak heralde
NewMomm1 Metar Haftaya gidiyormuş malesef Mihriban Hanım’a annem gidiyor kistlerinden ötürü. Gayet memnun. Belki bende o doktora geçerim. Kaç haftalık gebesiniz?
NewMomm1 Minigiim-vebenn52 Allah Allah ne saçma şey. Bir kaç akrabam orda doğum yapmıştı onlara da bir danışayım. Evet gerçekten fiyatları uygun. Bugün sordum 6-7 bin arası normal doğum Sezaryen ise 8-9 arası değişiyor dediler.
NewMomm1 Metar 29 haftalığım bende. Bu zamana kadar hangi doktora gittiniz? İnşallah memnun kalırsınız🌸
Metar NewMomm1 bir kere medicine gittim bir kere de çam sakuraya devamlı takipte kalacağım bir doktor bulamadım ins bunda kalırım
Metar NewMomm1 ilk sefer için çok iyiydi bakalım nasıl olacak diğerleri ama bundan devam edeceğim ins sonuna kadar devam ederiz☺️ 19+1 olduk bugün. Kasıma da detaylı için randevu aldım ilk çocuğuma da aynı hastaneden yaptırmıştım detaylıyı. Siz kaç haftalıksınız
NewMomm1 Metar 30 haftalığım bende😂 detaylıyı Güneşli Erdemde yaptırdım gayet memnun kaldım bende Mihriban hanıma geçerim sanırım😂