Damlaserkan Sksjsux355-- hamile kalmadan çnce hatta baya önce cok agr sekilde atlattım ama atlattım yani cok sükür bunuda atlatırım insallah 🤲 Allah razı olsun
Gulayyahyayeva7_ Damlaserkan merhaba siz nasil oldunuz? 9 haftalık hamileyim oğrendiğim günden öyleyim arada geçti bugun yine çok kotuyum. Siz nasil oldunuz lutfen yazin
Damlaserkan Gulayyahyayeva7_ canım ben psikiyatri ye gittim suan ilaç kullanıyorum hem hamileligini hemde lohusalık dönemimi rahat atlatmak için 💕 sizede cok gecmiş olsun
Aylzanne Damlaserkan bende aynı durumdayım catlicam iç sıkıntısindan lustral kullaniyorim siz hangi ilacı kullanıyorsunuz
Damlaserkan Aylzanne lustral canım bende en zararsız ilaç cünkü insallah iyi oluruz bişelerle ilgilenmeye calıs canım farklı seyler yap
Gulayyahyayeva7_ Damlaserkan peki doktor ne diyor? Pskolijik durummu sizdeki yoksa hamilelikdemi oldu ilk defa?
Damlaserkan Gulayyahyayeva7_ ben bi gece korkarak uyandım ondan sonra oldu hamilelikten önce hamilelikte 3 ay kullanmadım zimdi yine devam anksiyete diyor