ayisit Merhaba hanımlar, sizin de sağlık ocağındaki ebeniz her ay kan ve idrar tahlili alıyor mu sizden? İğne fobim olmasına rağmen dayanmaya çalışıyorum, her ay kan vermek zorundasın dedi
Baharoloji ayisit hiç çağırmadı bunun için öyle bir zorunluluğunuz yok yani bu kötü bir şey takip ediyor ancak doktorum istedi verdi derseniz istemez diye düşünüyorum ben sağlık ocağında kan vermiyorum genelde kanlar orada çalışılmıyor öğlene kadar toplayıp laboratuvara gönderiyorlar bu yüzden bekleyince yanlış sonuç olabiliyor iki üç sefer yaşadım hastaneler daha iyi bu konuda
ayisit Aysuturkay benim idrar yolu enfeksiyonum vardı bir türlü geçmeyen 4 aydır acaba ondan mı istiyor sürekli diyordum sonra bana dedi ki bakanlık istiyor her ay zorunlu
ayisit @“xbebegimx” Baharoloji kadın doğum doktoruma söyledim kanı ben istediğimde verirsin dedi ama ebe zorla kan alıyor resmen
ayisit Baharoloji ben de ne zaman idrar tahlili versem hep kötü sonuç alıyorum, bir de bu ay tok karnına vermiştim kanı açlık kan şekerim düşük çıktı ama insülin yüksek çıktı acaba dedim şekerim mi var
ayisit gamzecgr dediklerine göre artık bakanlık her ay zorunlu kılmış bu kan ve idrar tahlili olayını o yüzden mecbur vereceksin diyor bana
DENIZ_55 ayisit bi sefer hamile olmadan önce bütün kan tahlilerimi istedim yaptık hamile olunca ebe kan almamiz lazım dedi ben gecen ay verdiydim eğer isterseniz gene veririm dedim oda bakayim dedi baktı gerek yok bunlar yeterli dedi evde dinlen bisey olursa aradedi gelmene gerek yok dedi temmuzda öğrendim daha hiç gitmedim salı günü gidecem kontrolum var bide herhalde asi var hiç sevmiyorum aşıyı bakalım sali günü ne diyecekler
AsELinAnneSi__ ayisit ilk aylar saglik ocağı sıkıntısı yaşadım şöyle doktorum emekliye ayrılmış ve yerine doktor gelmesi uzun sürdü geldiğinden beri her ay bakılıyor kan idrar özellikle şeker istiyorlar açlık
neanladinyurdagull ayisit ben böyle birşey duymadım 2. Gebeliğim bu zamana kadar ilk başlarda aldılar şeker yüklemesinde aldılar başkada almadılar genelde kilo tansiyon takip gidiyor 33 haftalığız
ayisit neanladinyurdagull başka bir sağlık ocağınki ebeye sordum o da aynı şeyi dedi yeni yeni çıkan bir şey herhalde bazı kişiler de benimle aynı durumda çünkü anlamadım gitti 🤷🏻♀️
Hdemir1618 ayisit hayır almıyor belli haftalarda çağırdı hamilelik boyunca sadece 2 kere kan verdm. 38+3 teyim . Zaten hastanede doktorlar ara ara tahlil yaptığında onları sistemden görüyor gerek kalmıyor kendide diyor sadede kilo ,tansiyon felan ölçmek için çağırdı
ayisit Hdemir1618 biraz alakasız soru olacak ama tetenoz yaptırdınız mı? bu ay sonu aşı olmak için gel dedi ebe